همچنین در نامه مشابه دیگر علی دارابی قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی کشور به استانداران ۳۱ استان، مراتب ثبت مهارت پخت غذای سنتی یارپاق دولماسی، دلمه برگ مو (به پیشنهاد آذربایجان غربی) به شماره ۲۵۹۳ در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵ در فهرست ملی میراثفرهنگی ناملموس، ابلاغ شد.
منبع: https://www.mehrnews.com/news/5533502/%D8%A7%D8%A8%D9%84%D8%A7%D8%BA-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D8%A8-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1
فهرست معرف:
۱- آداب ختم سیپاره (جز) قرآن در ماه مبارک رمضان (به پیشنهاد اصفهان) به شماره ۲۶۳۶ در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵.»
بهگزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، در یکی از دو نامه علی دارابی قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی کشور به استانداران ۳۱ استان آمده است:
«در اجرای مواد «۱۱ و ۱۲» از قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون حراست از میراثفرهنگی ناملموس مصوب سال ۱۳۸۴ مجلس شورای اسلامی و مواد «۲ و ۳» آئیننامه اجرایی قانون مذکور مصوب ۱۳۸۷ هیئت وزیران و همچنین آئیننامه مشارکت در پاسداری از میراثفرهنگی ناملموس شهرها و روستا مصوب ۱۴۰۰ هیئت محترم وزیران، مراتب ثبت عناصر به شرح زیر، در فهرست ملی میراثفرهنگی ناملموس ایران اعلام میشود. هرگونه اقدام که موجب حراست و پاسداری این میراث شود، مورد تأکید است.