در بین اندام ها جگر سیاه (کبد) تا حدود زیادی به عنوان مغذی ترین اندام خوراکی معرفی می سایت flaviosyrup شود. یک وعده 100 گرمی ماهی سالمون حاوی حدود 2.2 گرم امگا 3، مقادیر بالای پروتئین باکیفیت حیوانی و انواع ویتامین ها (مانند ویتامین های گروه B) و مواد معدنی همچون پتاسیم، منیزیم، سلنیوم است. همچنین حاوی مقادیر زیادی ویتامین B6، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، مس و منگنز است. این ماده غذایی علاوه بر خواص سلامت بسیار، یک طعم دهنده بی نظیر است. امگا 3 برای عملکرد مطلوب بدن ضروی بوده و سبب سلامت و کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری ها خواهد شد. بر اساس نتایج بسیاری از تحقیقات، در افرادی که بطور منظم از ماهی های چرب همچون سالمون استفاده می کنند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی، افسردگی و زوال عقل کاهش خواهد یافت. برای این که رب بهتری داشته باشیم، باید سعی کرد از گوجه های گوشتی استفاده کرد. از آن جا که ما می خواهیم گوجه ها را داخل مخلوط کن بریزیم اگر دانه گوجه داخل آن باشد، در مخلوط کن خرد شده و رب تلخ می شود. بهترین حالت استفاده از آنها زمانی که حرارت به روغن نرسد برای مثال در سالادها و غذاهای سرد استفاده شود.
وقتی که رب بست و یخ زد آن را درون نایلون فریزری گذاشت و در فریزر نگه داری کرد و برای هر بار مصرف یکی از حبه ها را استفاده نمود. می توان رب را درون قالب های یخ ریخته و در فریزر قرار داد. برای استفاده طولانی مدت از رب، می توان رب را در ظروف کوچک ریخت. توصیه ما برای خرید روغن خوراکی این است که تمام انواع روغن های گیاهی باید در سبد مصرفی خانواده باشد یعنی اگر خانواده ای چند هفته از روغن سویا استفاده می کند در خرید بعد نوع دیگری از روغن های مایع گیاهی را در سبد خرید خود داشته باشد و برای مصرف روغن گیاهی چرخش ایجاد کند چرا که برخی روغن ها مانند روغن ذرت بیشتر امگا 6 دارند و برخی مانند روغن زیتون بیشتر اسید چرب امگا 9 را دارند که بهتر است همه این اسیدهای چرب را مصرف کنید. همانطور که اشاره کردیم دو نوع روغن گیاهی و حیوانی وجود دارد.
سالم ترین و بهترین روغن خوراکی ، روغن زیتون است که به دلیل دارا بودن اسید چرب امگا 9 برای سلامتی مفید است . برای نمونه بلوبری سرشار از آنتوسیانین ها و سایر ترکیبات گیاهی است که برخی از آنها می توانند از سد خونی مغز عبور کرده و اثرات محافظتی بر روی مغز شما اعمال کنند. یک مطالعه نشان داد که کاکائو و شکلات تلخ نسبت به سایر مواد غذایی مورد آزمایش همچون بلوبری و توت آکای، از نظر آنتی اکسیدان مقادیر بسیار بالاتری دارند. علاوه بر این جلبک دریایی حاوی مقادیر بالایی از ترکیبات زیست فعال مختلفی همچون فیکوسیانین هاو کاروتنوئیدها است. سیب زمینی سرشار از پتاسیم، منیزیم، آهن، مس و منگنز است. سیر واقعاً یک ماده شگفت انگیز است و از مغذی ترین خوراکی هاست. اشایان ذکر است که از نظر ارزش غذایی، گوشت ماهیچه نسبت به سایر اندام ها ضعیف تر است. این اندام سبب ذخیره سازی مواد مغذی مهم برای سایر بدن می شود. رژیم غذایی غربی مدرن، گوشت ماهیچه را نسبت به سایر اندام ها در اولویت قرار داد است. اگزالات ترکیبی است که در روده به کلسیم متصل شده و از جذب آن جلوگیری می کند. بر اساس مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی این ترکیبات از ابتلا به سرطان جلوگیری می کنند.
علاوه بر این برخی مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی اثرات ضد سرطان بلوبری را نشان داده اند. برخی ترکیبات فعال زیستی کیل تشامل ایزوتیوسیانات ها و ایندول-3-کاربینول هستند. کلم کیل سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر، آنتی اکسیدان ها و ترکیبات فعال زیستی متنوع است. شکلات تلخ سرشار از فیبر، آهن، منیزیم، مس و منگنز است. اینها شامل غذاهای سالم مختلف مانند سبزیجات کامل، میوه ها، کاکائو، غذاهای دریایی، تخم مرغ و جگر است. بلوبری ها از مغذی ترین و با ارزش ترین میوه ها در سراسر جهان هستند. بسیاری از جانوران دریایی دارای مواد مغذی بالایی هستند. در ادامه لیستی از مغذی ترین مواد غذایی و خوراکی ها آمده است. این سبزی حتی از اسفناج نیز سالم تر است. کبد یکی از اندام های مهم برای عملکردهای مرتبط با متابولیسم است. پادشاه همه سبزی ها، کلم کیل (Kale) بوده و یکی از مغذی ترین و سالم ترین سبزی های خوراکی است. همانند سایر ماهی های چرب، آنها نیز سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که برای قلب مفید هستند. ماهی سالمون و سایر ماهی های چرب از مغذی ترین خوراکی ها در سراسر جهان بوده و بیشترین محتوی اسیدهای چرب امگا 3 را دارند.
در بین نتایج، سیب زمینی پخته شده امتیاز بالاتری نسبت به سایر مواد غذایی داشت. باید به این نکته توجه داشت که میزان مصرف روغن و چربی نباید بیشتر از حد متعادل یعنی 25 درصد باشد چرا که مصرف بی رویه هر چیزی سلامت ما را به خطر می اندازد. اگرچه صدف یکی از مغذی ترین غذاهای جهان است، اکثر مردم به ندرت آنها را مصرف می کنند. غذاهای غنی از مواد مغذی نسبت به محتوای کالری خود سرشار از مواد مغذی هستند. این مساله علت فواید سلامت سیر برای جلوگیری از بیماری های قلبی است. چندین مطالعه فواید سلامت بلوبری بر سلامت انسان را بررسی کرده است. آنها سرشار از آنتی اکسیدان های لوتئین و زآگزانتین هستند که از سلامت چشمان شما محافظت کرده و خطر ابتلا به بیماری های چشمی مانند آب مروارید و دژنراسیون ماکولا را کاهش دهند. با توجه به اینکه بیماری قلبی شایع ترین علت مرگ در سراسر جهان است، این یافته می تواند پیامدهایی برای میلیون ها نفر داشته باشد. برای میلیون ها سال است که انسان ها از حیوانات تغذیه می کنند. اگر شما به دنبال خرید روغن خوراکی هستید بهتر است قبل از خرید چند نکته مهم را بدانید .
خوردن یک مربع کوچک شکلات تلخ در روز یکی از بهترین راه ها برای تکمیل رژیم غذایی با آنتی اکسیدانهای اضافی باشد. در نتیجه یک راه بهتر برای دریافت تمام مواد مغذی مورد نیاز این است که وعده های غذایی خود را با غذاهای غنی از مواد مغذی پر کنید. یک وعده یک فنجان فقط 9 کالری دارد (9 منبع معتبر). توصیه می شود که حداقل یک تا دو بار در هفته سالمون را در وعده های غذایی خود قرار دهید تا تمام امگا 3 مورد نیاز بدن خود را دریافت نمایید. شایان ذکر است که انواع ماهی های سالمون آزاد نسبت به نوع پرورشی آن مغذی تر است. یکی از مغذی ترین مواد غذایی که بسیار سالم است ماهی سالمون می باشد. سیر همچنین دارای ترکیبات گوگردی مفیدی مانند آلیسین است. بسیاری از این ترکیبات خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی دارند. علاوه بر این محتوای ترکیبات موثر دیگری نیز است که همه فواید سلامتی برای بدن دارند.
درست است که هر دوی این سبزیجات بسیار مغذی هستند، اما کیل اگزالات کمتری دارد. از آن جا که رب گوجه فرنگی خانگی سالم تر و خوشمزه تر از رب های صنعتی است طرفداران زیادی دارد اما به دلیل سخت بودن مراحل تهیه آن، کمتر کسی زیر بار تهیه رب خانگی می رود. آنها اگرچه به اندازه سبزیجات از نظر ویتامین ها و مواد معدنی – کالری در مقابل کالری – غنی نیستند، اما مملو از آنتی اکسیدان های قوی هستند. با توجه به اینکه در جامعه ما کمبود امگا 3 احساس می شود مصرف روغن هایی مانند آفتابگردان ، بذر کتان ، روغن گردو ، روغن کانولا می تواند کمبود اسد چرب امگا 3 را جبران کند.یک فرد سالم می تواند از تمام روغن های گیاهی به اندازه و متعادل استفاده کند و هیچ منع مصرفی برای این دسته افراد وجود ندارد . در این دستور از یک روش جدید برای تهیه رب خانگی استفاده شده است. صدف اویستر نیز بسیار مغذی است. شایان ذکر است که تخم مرغ های بدست آمده از مرغ های مزرعه و خانگی بسیار مغذی تر از انواع پرورشی سوپرمارکتی هستند.
شایان ذکر است که خوردن مقادیر متوسط کلسترول، باعث افزایش کلسترول LDL (بد) خون شما نخواهد شد. در یک بررسی محققان مقادیر سیر کننده بودن خوراکی های مختلف را مورد بررسی قرار دادند. همچنین حاوی مقادیر زیادی کلسیم، پتاسیم، منیزیم، مس و منگنز است. کیل بویژه سرشار از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین K1 و ویتامین B6 است. اگر اجازه دهید سیب زمینیها پس از پختن خنک شوند، این امر سبب ایجاد نشاسته مقاوم شده، ماده ای فیبر که برای سلامت بدن بسیار مفید است. علاوه بر مواد مغذی ذکر شده، جلبک دریایی بدلیل محتوای بالای ید می درخشد. می توان گفت که در بسیاری موارد جلبک دریایی، حتی از سبزیجات موجود در خشکی نیز مغذی تر است. ساردین ماهی کوچک و روغنی است که می توان آن را به طور کامل خورد. این ماهی طعم خوبی داشته و تهیه آن نیز نسبتاً ساده است. مطمئنا می دانید که همه انواع ماهی مواد مغذی یکسانی ندارند. زرده تخم مرغ سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و مواد مغذی قدرتمند مختلف از جمله کولین (ویتامین B4) است. با توجه به این توضیحات، زرده تخم مرغ یکی از مغذی ترین مواد غذایی روی کره زمین است.
گزارسات بسیاری از مردم در نقاط مختلف جهان وجود دارد که برای مدت های طولانی به غیر از سیب زمینی از ماده غذایی دیگری استفاده نمی کنند. استفاده با دور تند و کند مخلوط کن تفاوتی در کیفیت رب ایجاد نمی کند و فقط سرعت کار را کم یا زیاد می کند. هر فرد می تواند روزانه غذاهای محدودی را جهت رفع گرسنگی و تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن مصرف کند. ید ماده معدنی است که بدن از آن به جهت تولید هورمون تیروئید استفاده می کند. از بهترین و سالم ترین روغن های گیاهی می توان به این موارد اشاره کرد: روغن زیتون که سرشار از چربی های اشباع نشده است ، روغن کانولا در جهت سرخ کردن ، روغن آفتاب گردان سرشار از مواد مفید و مغذی ، روغن ذرت سرشار از ویتامین ای و چربی اشباع نشده است ، روغن کنجد که حاوی منیزیم ، کلسیم، آهن ، مس ، ویتامین ب 6 و ای 9 است ، روغن هسته انگور که مشابه روغن زیتون است و باعث کاهش کلسترول می شود و در نهایت روغن گلرنگ که برای هر پختی مناسب است و برای طعم دادن به تخم مرغ ، پخت نان و سرخ کردنی مورد استفاده قرار می گیرد.
از جلبک دریایی در غذاهایی همچون سوشی استفاده می شود. جلبک دریایی از مغذی ترین مواد غذایی محسوب می شود. در این میان صدف ها نیز از مغذی ترین غذا ها محسوب می شوند. یک مطالعه نشان داد افرادی که بیش از 5 بار در هفته شکلات مصرف میکنند، 57، کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی هستند. برخی منابع قدیمی نشان می دهند که افرادی که زیاد سیر می خورند در معرض خطر کمتری برای ابتلا به برخی سرطان ها همچون سرطان روده بزرگ و معده هستند. صدف Clams یکی از بهترین منابع ویتامین B12 هستند. 100 گرم، از آنه، 600% نیاز روزانه بدن به روی، 200% RDI مس را تامین کرده و منابع غذایی عالی ویتامین B12، ویتامین D و موارد دیگر است. است باید مصرف روغن را در رژیم غذایی کاهش دهد . در بازه های زمانی نوع روغن مصرفی خود را تغییر دهید . این نوع روغن از چربی های گیاهی تولید می شود و برای بالا بردن مقاومت آنها و جلوگیری از فاسد شدن زود هنگام آن طی مراحلی از حالت مایع به حالت جامع تبدیل می شوند.
این نوع صدف همچنین سرشار از ویتامین C، انواع ویتامین های گروه B، پتاسیم، سلنیوم و آهن هستند. در اقیانوس ها بیش از هزاران گونه گیاهی یافت می شوند که برخی از آنها خوراکی و در دسته مغذی ترین غذا ها قرار می گیرند. برخی فواید سلامت مرتبط با مصرف شکلات تلخ شامل بهبود جریان خون، کاهش فشار خون، کاهش کلسترول LDL اکسید شده و بهبود عملکرد مغز است. تخم مرغ همچنین حاوی پروتئین با کیفیت بالا و چربی های سالم است. این چربی ها کلسترول بد بدن را کاهش می دهد و کلسترول خوب را بیشتر می کند که از ایجاد التهاب در بدن پیشگیری می کند. از روغن های گیاهی خوب می توان روغن گیاه زیتون ، کانولا و گلرنگ را یاد کرد. مطالعات بسیاری نشان داده است که آلیسین و سیر به مصرف سیر به افزایش کلسترول خوب (HDL) کمک کرده و در کاهش فشار خون، همچنین کلسترول کلی و بد (LDL) موثرند.
جلبک دریایی بکار رفته به نوری معروف است. مصرف تنها چند بار درماه از جلبک دریایی سبب تامین تمام ید مورد نیاز بدن خواهد شد. مطالعه دیگری نشان داد که پس از افزودن بلوبری به رژیم غذایی مردان و زنان چاق مبتلا به سندرم متابولیک، فشار خون و نشانگرهای کلسترول بد (LDL) اکسید شده کاهش می یابد. یک مطالعه نشان داد که بلوبری، سبب تقویت حافظه در افراد مسن می شود. روغن های خوراکی معمولا از گیاهان و چربی حیوانات تولید می شوند و مورد مصرفی آن برای پخت و پز، سالاد و آشپزی در آشپزخانه است. زرده تخم مرغ به دلیل محتوای کلسترول خود به طور غیر منصفانه ای شیطانی شناخته شده است. جالب است بدانید تخم مرغ کامل به قدری مغذی است که گاهی اوقات از آنها به عنوان “مولتی ویتامین طبیعت” یاد می شود. اگر می خواهید بدون کالری اضافی، مواد مغذی بسیاری وارد بدن خود کنید، واضح ترین استراتژی مصرف مکمل های غذایی است. اگر طعم جلبک دریایی را دوست ندارید، می توانید آن را به صورت مکمل نیز مصرف کنید. با این حال، مکمل ها به سختی می توانند جایگزین یک رژیم غذایی سالم شوند. کلم پیچ به خصوص سرشار از ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K1 است.
سیر غنی از ویتامینهای C، B1 و B6، و همچنین کلسیم، پتاسیم، مس، منگنز و سلنیوم است. 100 گرم صدف بیش از 16 برابر نیاز روزانه به ویتامین B12 را تامین می کند. مصرف خوراکی و غذا های مغذی با تامین ویتامین و مواد معدنی از سلامت بدن محافظت می کنند، این مقاله مغذی ترین مواد غذایی جهان را معرفی می کند. یک ساردین کامل تقریباً از هر ماده مغذی مورد نیاز بدن شما، اندکی دارد. با توجه به اینکه اندام ها معمولاً مغذی ترین قسمت های یک حیوان هستند، جای تعجب نیست که ساردین کامل بسیار مغذی باشد. با این حال، مطالعات نشان می دهد که کلسترول رژیم غذایی چیزی نیست که به طور کلی باید نگران آن باشید. در این فرآیند که به آن هیدروژنه گفته می شود ترکیباتی با نام اسیدهای چرب ترانس در روغن ایجاد می شود . در مصرف روغن مایع به این نکات توجه داشته باشید : به تاریخ مصرف روغن مایع توجه کنید. در این روش، رب گوجه را به جای دست با مخلوط کن له و پوره می کنند. در قدیم، له کردن گوجه ها با دست انجام می شد که کاری سخت و زمان بر بود.
آب گوجه را مجدد درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و آب آن کامل تبخیر شود و رب سفت شود. می توان به جای این که گوجه را در مرحله اول حرارت داد تا نرم شود، می توان گوجه ها را درون یک سطل در دار ریخت و یکی دو روی جلوی نور خورشید قرار داد تا نرم شود. در اواخر پخت، حرارت را کم کرده و کمی هم می زنیم تا رب ته نگیرد. وقتی آب رب کامل تبخیر شد و سفت شد، از روی حرارت برداشته و نمک را به رب اضافه می کنیم و بعد از مخلوط شدن، اجازه می دهیم تا رب سرد شود. سیب زمینی نیز یکی از سیر کننده ترین غذاهاست که تقریبا از هر ماده مغذی مورد نیاز بدن، مقداری دارد. شکلات تلخ با محتوای کاکائو بالا یکی از مغذی ترین غذاهایی است که می توانید بخورید. حتما شکلات تلخ با حداقل 70% کاکائو تهیه کنید. بهترین انتخاب ها حاوی 85، کاکائو یا بالاتر هستند.
بهترین روغن مایع روغن زیتون و هسته انگور است که برای پخت و پز مناسب است در زمانی که دما به کمترین میزان به آن ها برسد .با مصرف این روغن ها به دلیل خالص بودنشان خواص ضد التهابی دارند که برای پوست و سلامت قلب مفید هستند. بهتر است برای جلوگیری از سوختگی روی آن را صافی فلزی قرار دهیم تا از پرت شدن قطرات رب به بیرون جلوگیری شود. بزرگترین مزیت آن طیف شگفت انگیز آنتی اکسیدان های موجود در آن است. سپس آن را خرد می کنیم. در ابتدای پخت، گاهی آب رب را هم می زنیم تا ته نگیرد. زمانی که به آخر پخت نزدیک می شویم، قطرات آب و رب به بیرون پاشیده می شود. روغن های جامد نسبت به روغن های مایع تحمل دمای بالاتری را دارند . بنابراین به دلیل می تواند گفت روغن های گیاهی سالم ترند. آنها نسبت امگا 6 به امگا 3 بهتری داشته و به احتمال کمتری حاوی آلاینده هستند. این روش علاوه بر سریع بودن، راحت تر است و خستگی کمتری نسبت به روش قدیمی دارد.