در یک مطالعه آزمایشی، اثرات پلیفنول موجود در چای بر روی سلولهای سرطانی بررسی و تحلیل شد. این تحلیل نشان داد که چای سیاه ممکن است در تنظیم رشد سلولهای سرطانی و کاهش رشد سلولهای جدید، نقش داشته باشد. با این حال توصیه میشود قبل از نوشیدن چای سیاه برای این منظور با پزشک مشورت کنید. سرشار از آنتی اکسیدانهای معروف به پلی فنولها و کاتچینها است. ترکیبات موجود در آن یعنی تیفلاوین و Thearubigin، علاوه بر اینکه به چای رنگ تیره و طعم بی نظیری میبخشند، مزایای سلامتی فراوانی نیز ارائه میدهند. چای شیرین نشده کالری جزئی یا بدون کالری است و حداقل سدیم، پروتئین و کربوهیدرات را شامل میشود.
- بنابراین، اگر در انتخاب چای به ذائقه خود اهمیت میدهید، بهتر است چای سیاه ارگانیک را انتخاب کنید.
- نوشیدن چای میتواند به رشد مو و کاهش سرعت ریزش چایی سفیران مو کمک کند.
- زنانی که بهطور منظم از خواص چای سیاه بهرهمند میشوند، نسبت به همتایان خود شانس کمتری برای ابتلا به سرطان تخمدان دارند.
- همهی ما به خوبی از خواص آرامشبخش چای سیاه آگاه هستیم و آن را تجربه کردهایم.
دلایل مهم و چشمگیری در تفاوت چای سبز و چای سیاه وجود دارد. در این مقاله به مقایسه چای سبز و چای سیاه و فرق میان آنها خواهیم پرداخت. به طور ویژه چای سیاه دارای حاوی «تیافلاوین ها» و «تیاروبیگین ها» است که وجود همینها نیز به این نوشیدنی، رنگ سیاه را بخشیده است. متاسفانه چای سیاه اغلب توسط کارخانجات مختلف با رنگها، طعمها و اسانسهای شیمیایی مخلوط میشود و باعث میشود که مصرف روزانه آن برای سلامتی مضر شود. تفاوت چای سبز و چای سیاه در نحوه فرآوری آنهاست و گرنه، از لحاظ منشاء هر دو دقیقاً از گیاه چای به دست میآیند (نام علمی این گیاه، کامیا ساینِن سیس است).
شربت سیر: پنیسیلین طبیعی + روش تهیه
از خواص چای سیاه ارگانیک چه می دانید؟ میشا ارگانیک | OkChay
استفاده از مطالب فروشگاه اینترنتی میشا ارگانیک فقط برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی میشا ارگانیک میباشد. از اینکه مطالب علمی و مستند مجله میشا ارگانیک را برای مطالعه انتخاب کردهاید، سپاسگزاریم. شما همراهان همیشگی میشا ارگانیک میتوانید نظرات ارزشمند خود را در قسمت دیدگاه درج کنید. زیرا اکسیژن خود را از دست داده و این بر کیفیت چای شما تأثیر می گذارد. چای مرغوب بعد از دم کشیدن رنگ روشنتری دارد و هر چه رنگ قرمز بیشتر بماند چای بهتری داریم.
بخش سلامت ( مروری بر گذشته )
یکی از فواید چای سبز و مصرف آن این است که این نوع چای میتواند به عنوان یک کالری سوز و لاغر کننده مورد استفاده شما قرار گیرد و از بسیاری از بیماریهای چربی و قند جلوگیری کند. از این رو سلامت بسیار زیادی با مصرف چای سبز خواهید داشت. با وجود این که ویتامین و مواد معدنی چندان زیادی در این نوع چای وجود ندارد، اما وجود آنتیاکسیدانهای مفید کمک زیادی به افزایش محبوبیت این نوشیدنی خواهند کرد. چای سیاه می تواند به کاهش کلسترول بد، فشار خون، کاهش خطر ابتلا به سرطان، استرس، و غیره کمک کند یعنی نوشیدن چای شادی افراد را بالا می برد.