اهمیت مصرف میوه و لبنیات در روزهای آلودگی هوا – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان



به گزارش خبرگزاری مهر، بنابر توصیه کارشناسان تغذیه، تا آنجا که می‌توانید، آنتی اکسیدان مصرف کنید.

آنتی اکسیدان‌ها شامل سلنیوم و بتاکاروتن هستند که بهترین دوستان شما در طول روزهای آلودگی هستند.

طالبی، انبه، کدوحلوایی، فلفل دلمه‌ای، اسفناج، کلم برگ و زردآلو سرشار از بتاکاروتن هستند.

سلنیوم در غذاهای دریایی، مرغ، نان، مغزها و غلات کامل و سبوس دار یافت می‌شود.

خوردن کرفس، اسفناج، گوجه فرنگی، لیمو شیرین، پرتقال، نارنگی و کاهو را در هرجا هستید، در ماشین، خانه یا در اداره فراموش نکنید.

این موادغذایی سرشار از ویتامین ث هستند و طبق مطالعات، این غذاها اثرات مضر آلودگی هوا را کمتر می‌کنند.

ویتامین E در جوانه گندم، روغن‌های گیاهی، گردو، بادام، زیتون و سبزیجات با برگ‌های سبز یافت می‌شود.

شیر، کره و زرده تخم مرغ نیز منابع خوبی از ویتامین E هستند.

هر روز یک سیب بخورید زیرا پکتین موجود در آن از شما در برابر مسمومیت با سرب ناشی از آلودگی هوا محافظت می‌کند.

در طول آلودگی هوا، شیر، ماست و سایر محصولات لبنی را تا آنجا که می‌توانید مصرف کنید. لبنیات حاوی فسفر، منیزیم و کلسیم هستند که به شما در مقابله با اثرات آلودگی هوا بر بدنتان کمک می‌کند.

پروتئین شیر می‌تواند سرب را به یک ترکیب محلول تبدیل کند و مانع جذب سرب به بدن شود و سرب را از بدن خارج کند.

کلسیم و آهن، جذب سرب را کمتر می‌کنند و از این طریق شما را از آلودگی هوا مصون نگه می‌دارند.


منبع: https://www.mehrnews.com/news/5492093/%D8%A7%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87-%D9%88-%D9%84%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%88%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%A7