باور اشتباه مردم از مصرف نان و بیسکویت سبوس دار – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: اضافه شدن سبوس به مواد غذایی مثل بیسکویت، نان‌ها و ماکارونی، ارزش و مزیت نسبی ماده غذایی را بالاتر می‌برد ولی هرگز به این معنی نیست که از کالری آن می کاهد یا برای سلامت مفید است و یا می‌توان در مقادیر بالا از آن استفاده کرد.


منبع: https://www.mehrnews.com/news/5702593/%D8%A8%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DA%A9%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%D8%A8%D9%88%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D8%B1

به گزارش خبرگزاری مهر، تیرنگ نیستانی گفت: یکی از باورهای غلط و متداولی که بین عموم مردم رواج دارد این است که هر زمان احساس ضعف یا گرسنگی دارید، بیسکویت سبوس دار بخورید.