همچنین مقدار قندهای اضافه شده و چربی اشباع شده را محدود کنید.
برای کاهش خطر سرطان تغذیه مناسب داشته باشید – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
منبع: https://www.mehrnews.com/news/5715952/%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D8%AE%D8%B7%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D8%AF
وی توصیه میکند مصرف برخی مواد غذایی را کاهش دهید. گوشت قرمز و فرآوری شده را با سالاد ماهی تن در زمان ناهار، سینه مرغ کبابی در شام یا خوردن یک وعده غذایی بدون گوشت مانند پاستا جایگزین کنید.
وی پیشنهاد میکند: «صبح ها توت تازه را به ماست کم چرب یا بدون چربی خود اضافه کنید. برای ناهار سالاد کلم برگ سبز بخورید. مقداری اسفناج، کلم بروکلی و کلم را با هم تفت دهید تا برای شام مصرف کنید.»
اطمینان از وجود غلات کامل در وعدههای غذایی بسیار مهم است. این وعدهها میتواند شامل یک کاسه گرم بلغور جو دوسر با میوههای خشک برای صبحانه، یک کاسه جو غلات کامل با مرغ پخته شده برای ناهار و یک قرص نان گندم کامل همراه با شام باشد.
مصرف بیشتر حبوبات مانند لوبیا، نخود و عدس نیز میتواند به افزایش مواد مغذی مصرفی کمک کند. او پیشنهاد میکند که لوبیا سیاه را به املت اضافه کنید. یک ظرف بزرگ سوپ عدس میتواند یک شام سالم باشد.
«امی براگاگنینی»، سخنگوی این آکادمی، میگوید: «میوه ها، سبزیجات و غلات کامل مواد مغذی و فیبر غذایی را در اختیار شما قرار میدهند که میتواند به کاهش خطر ابتلاء به سرطان در طولانی مدت کمک کند.»
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا برای کسانی که میخواهند تغذیه خود را بهبود بخشند، نکاتی را ارائه میدهد.
او توصیه میکند در هر وعده غذایی نیمی از بشقاب خود را با میوه و سبزیجات پر کنید.
وی در ادامه میافزاید: «خوردن غذاهای متنوع از همه گروههای غذایی، وعدههای غذایی شما را جذاب و سالم نگه میدارد. میوهها و سبزیجات تازه، منجمد، کنسرو شده یا خشک همه آمادهسازی وعدههای غذایی شما را آسان میکنند.»