تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در لرستان – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

دریکوند، عنوان کرد: با متخلفان بهداشتی برخورد قانونی لازم خواهد شد و شهروندان می‌توانند، هرگونه تخلف بهداشتی را به شماره تماس ۱۹۰ اطلاع دهند تا به آن رسیدگی شود.


منبع: https://www.mehrnews.com/news/5726409/%D8%AA%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86

رئیس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به برگزاری وبینار توجیهی برنامه سلامت نوروزی، تاکید کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تمامی توان و ظرفیت، واحدهای بهداشت محیط استان برای بهبود وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به کار گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ستایش دریکوند امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی علاوه بر بازرسی‌های روتین، از ابتدای دی ماه سال جاری آغاز شده است.

وی افزود: این اقدامات به صورت مستمر و شبانه‌روزی در ساعات اداری و غیر اداری و ایام تعطیل در حال انجام است.