یزدانپناه با تاکید بر اینکه تلاشهای دانشگاه، سازمانها و نهادهای ذی ربط در برنامه عملیاتی مذکور منجر به ارتقای کیفیت غذای مصرفی مردم و ارتقای صادرات مواد غذایی خواهد شد، ادامه داد: بی شک امروز نسبت به هفت سال پیش روشها و تکنیکهای متنوعتری برای بررسی و پایش یکپارچگی غذا در اختیار داریم.
به گفته وی، جدیدترین فناوریهای روز دنیا برای شناسایی اصالت، کیفیت و سلامت غذا به مرور به کشور وارد و بومیسازی شده است و این روند در فاز سوم به خصوص در بخش روشهای غربالگری شناسایی اصالت، کیفیت و سلامت غذا ادامه خواهد یافت.
یزدانپناه با تاکید بر اهمیت برنامههای مترقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان دانشگاه نسل سوم، اضافه کرد: هدف اصلی این است که این فناوریها ضمن ارتقای سلامت غذا در جامعه، در اختیار صنعت غذا قرار گیرد و در ادامه این دانش و فناوری به کشورهای همسایه نیز صادر شود.
رئیس مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه اصلیترین برنامههای در دستور کار برنامه جامع سلامت غذای کشور را تبیین کرد و گفت: فاز سوم این برنامه با بهرهگیری از همکاریهای بین المللی و جدیدترین روشهای روز دنیا در راستای مدیریت سلامت غذا، کنترل، مدیریت و پیشگیری از سموم و آلایندهها در غذا و ارتقای فرهنگ سلامت غذا ادامه خواهد یافت.
وی با بیان اینکه برنامه جامع سلامت غذای کشور با سه محور شناسایی اصالت، سلامت و کیفیت غذا با استفاده از جدیدترین فناوریها اجرا میشود، خاطرنشان کرد: برای همسو شدن با استانداردهای روز جهانی قراردادهایی با معتبرترین مراکز علمی پژوهشی اروپا به امضا رسیده است.
یزدانپناه با تاکید بر دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در زمینه اصالت، سلامت و کیفیت غذای سالم، خاطرنشان کرد: اجرای این طرح ملی تا سال ۱۴۰۴ با همکاری سازمان غذا و دارو، مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه ادامه خواهد یافت.