اما یکی از موانع اصلی در تشخیص آمونیاک، گزینش پذیری و مهار اثر سایر گازهای مزاحم مانند دی اکسید کربن است.
در تحقیق مذکور ارتباطی خطی بین مقاومت و غلظت آمونیاک با طیف وسیعی از تشخیص گاز مذکور از ۰.۲۵ ppm تا ۲۵۰۰ ppm مشاهده شد. چنین حسگری نسبت به سایر حسگرهای تجاری موجود با محدوده تشخیص باریک از 1 ppm تا 100 ppm بسیار برتریدارد.
علاوه بر این، سنسور میتواند فاسد شدن گوشت را در دماهای مختلف (۲۳ تا ۴ درجه سانتیگراد) بررسی کند.
به گزارش خبرنگار مهر، تشخیص گزینشی و سریع غلظتهای مختلف گاز آمونیاک کاربردهای وسیعی دارد و در تشخیص پزشکی و ارزیابی کیفیت و ایمنی مواد غذایی فاسد شدنی از اهمیت بالایی برخوردار است.
مقاومت این سنسور در مجاورت دی اکسید کربن افزایش و در مجاورت NH3 به شدت کاهش مییابد. دلیل این امر واکنش آن با گروه عملکردی PSS است. این حسگر میتواند به طور گزینشی آمونیاک را در مجاورت ترکیبات یا گازهای آلی فرار دیگر بسنجد.
بنابراین حسگر پلی استایرن سولفونات مبتنی بر کاغذ یکبار مصرف، پتانسیل بالایی برای توسعه یک دستگاه ارزان قیمت و قابل حمل برای تشخیص پزشکی و تعیین کیفیت و ایمنی مواد غذایی فاسد شدنی دارد.