درست کردن رب گوجه خانگی با ۳ روش عالی با همه نکات

اگر صبور باشد و تا آخر این پست را بخوانید، علاوه برای آشنایی با ۳ طرز تهیه رب گوجه حتما شما را با نکات خوبی برای پخت رب گوجه و نگهداری آن آشنا می سایت flaviosyrup کنم. شما میتوانید دو فنجان از آن را با آرد گندم کامل و آجیل و میوه ای خشک و شکلات ترکیب کنید. یا خامهی سویا را به قهوه یا چایتان اضافه کنید. و نرم باشند البته نباید کپک زده یا پلاسیده باشند. ۲- گوجه های بریده و نمک زده را داخل قابلمه بریزید، درب قابلمه را ببنید و ۲ روز قابلمه را در آفتاب قرار دهید. میتوانید لوبیای لیما را به سالاد سبزیجاتتان اضافه کنید، سادهترین راه برای مصرف این لوبیا همین است. مصرف ماست ساده میتواند سادهترین راه برای گنجاندن این مادهی خوراکی در رژیم غذاییتان باشد. و مهمتر از همه اینکه این مادهی معدنی در تولید DNA و RNA – بلوکهای ژنتیکی ما – نیز دخالت دارد. درست است که پختن رب گوجه در خانه کمی زمان بر است؛ اما اگر یکبار امتحان کنید، خودتان به این نتیجه می رسید که: واقعاً ارزشش را دارد که خودتان دست بکار شوید و رب خانگی درست کنید.

حرارت گاز را خیلی کم کنید تا رب در حال جوشیدن به بیرون پرتاب نشود. سیبزمینی را به سالادتان اضافه کنید. زیرا هم درست کردن رب گوجه خانگی با این روش خیلی ساده است همچنین در همه فصل های سال می توانید با این روش رب درست کنید. آنها را خوب ورز دهید و تیکه تیکه از صافی با سوراخ های ریز که تخمه و پوست گوجه از آن رد نشود عبور دهید. ۶-گوجه های پخته را با دست ورز دهید و تیکه تیکه از صافی رد کنید. در صافی هم دوباره روی گوجه ها دست بکشید تا آب و گوشت گوجه کاملاً از صافی رد شود. روی موجود در جو نیز به تولید کلاژن کمک میکند. منیزیم موجود در برنج قهوهای برای سلامت قلب بسیار مفید است. و امگا ۳ برای قلب و مغز شما مفید است و در عین حال فواید زیادی هم برای پوستتان دارد. مصرف جو همچنین سبب میشود که مقدار بیشتری از منگنز و سلنیوم دریافت کنید – دو مادهی مغذی که برای عملکرد مغز حیاتی هستند. این مادهی خوراکی همچنین حاوی مقادیر مناسب فولات و ویتامین A هستند که برای سلامت مغز و بینایی مورد نیاز است. این مادهی خوراکی همچنین دارای چربیّهای اشباع، کلسترول و سدیم کمی است و بنابراین میتوانید بدون هیچ گونه نگرانی آن را به رژیم غذاییتان اضافه کنید.

و از آنجایی که به طور طبیعی بدون گلوتن است، میتواند برای افرادی که از مشکل عدم تحمل گلوتن رنج میبرند، مادهی خوراکی مناسبی باشد. ولی اگر بخواهید کاملاً رب سفت و بدون آب شود در آخر یک روش خوب برای گرفتن آب کامل رب گوجه را خواهم گفت. نشانه رسیدن رب در این روش این است که رب شروع به جوشیدن با صدای بلند مثل مواد مذاب می کند. و مثل روش تهیه رب گوجه با جوشاندن گوجه در پخت رب گوجه آفتابی هم برای اینکه رب دیرتر خراب شود به ازای هر یک کیلو رب (نه گوجه!) حدود یک قاشق غذا خوری روغن مایع به آن بزنید و رب را بهم بزنید و بعد از یک الی دو دقیقه حرارت رب را خاموش کنید. البته این راهکار دلخواه است و می توانید روغن نزنید اما این روش کمک می کند رب دیرتر خراب شود. این راهکار دلخواه است و می توانید روغن نزنید. اما اگر مقدار کمتر از ۱۰ کیلو گوجه دارید می توانید از صافی با سوراخ های درشت هم استفاده کنید چون مقدار رب کم است و زود مصرف می شود، اشکال ندارد تخمه های گوجه از صافی عبور کند. ۹- در آخر صبر کنید رب خوب سرد یا ولرم شود و بعد با روشی که در ادامه میگم آنها را ظرف کنید که ربتون کپک نزند و تا مدت ها سالم بماند.

شما میتوانید آن را بپزید یا سرخ کنید. شما میتوانید پنیر سوئیسی را برای صبحانه یا عصرانه میل کنید. لازم نیست حرارت شعله را خیلی کم کنید. قابلمه مسی، چون مس با رب گوجه واکنش می دهد و مواد مضر تولید می کند، خوب نیست. در صورتی که تمایل دارید با فسفر، تاثیر آن در بدن و بهترین خوراکی سرشار از فسفر آشنا شوید، در این نوشتار با ما همراه باشید! فسفر دومین مادهی معدنی فراوان در بدن ما است، اما به ندرت به آن فکر میکنیم. و آنچه اهمیت زیادی دارد عملکردهای مختلف آن در بدن است – این مادهی معدنی به عنوان یک بلوک ساختمانی برای استخوانها و دندانها عمل میکند و حتی در روند ذخیرهی انرژی توسط بدن به طور مثبت دخالت دارد. این آجیل مقدار زیادی انرژی به بدن میرساند – که اساسا بدین معنا است که تعداد کمی از آن میتواند سطح انرژی شما را بالا نگه دارد. همچنین نکات مهم نگهداری از رب گوجه برای جلوگیری از خراب شدن و کپک زدن آن؛ را هم خواهم گفت. بعد از درست کردن رب گوجه طرز ظرف کردن رب خانگی خیلی مهم است چرا که اگر نکات آن را رعایت نکنید رب ممکن است خیلی زود کپک بزند و خراب شود.

اگر دنبال یک طرز تهیه رب گوجه خانگی کامل و خوب می گردید، برای درست کردن رب گوجه خانگی ۳ دستور عالی و متفاوت را براتون در ادامه مینویسم و با توجه به شرایط و سلیقه خودتون میتوانید از یکی از این ۳ روش برای درست کردن رب گوجه در خانه استفاده کنید. برای آماده کردن بسیاری از رسپیهّا برنج سفید با برنج قهوهای جایگزین کنید. خیلی ساده ۲ قاشق غذاخوری تخم کتان را به اسموتی صبحانهتان اضافه کنید. تخم کتان حاوی لیگنانها هم است که دارای خواص آنتیاکسیدانی هستند. این مادهی خوراکی حاوی مادهی مغذی دیگری هم است به نان لوکاسین که ثابت شده مزایای باور نکردنی در درمان سرطان دارد. این مادهی خوراکی همچنین غنی از فیبر است که نقش مهمی در مدیریت وزن دارد. عدس با پروتئین بالایی که دارد یکی از سالمترین مواد غذایی است که میتوانید مصرف کنید. اگر مقدار زیادی گوجه دارید مثلا بیشتر از ۱۰ کیلو گوجه داشتید، چون مقدار زیاد رب بدست میاید، بهتر است صافی با سوراخ های ریز انتخاب کنید تا تخمه های گوجه تا می شود، از صافی عبور نکند. نکته: برای تهیه رب گوجه بهتر است از قابلمه روحی برای تهیه رب گوجه استفاده کنید.

تخمهی آفتابگردان یکی دیگر از مواد مغذی غنی از ویتامین E است که از سلولهای بدن در برابر آسیب رادیکالهای آزاد محافظت میکند. رب به دلیل داشتن خاصیت اسیدی با ظروف فلزی و پلاستیکی واکنش شیمیایی می دهد و مواد ناسالم وارد رب می شود. با این حال، توفو همچنین حاوی برخی از مواد ضد مغذی مانند لکتین و فیتات است که میتواند عملکرد چندین آنزیم مهم را در بدن متوقف کنند. فسفر همچنین به فیلتر کردن مواد زائد و ترمیم بافتها و سلولها کمک میکند. و به همین دلیل در این نوشتار با مواد غذایی سرشار از فسفر آشنا خواهیم شد. توجه: اگر در هنگام درست کردن رب گوجه در خانه از صافی با سوراخ های بزرگ استفاده کردید و تخمه های گوجه زیاد داخل رب است یا اجازه ندادید رب گوجه کاملاً برسد، حتما آن را در یخچال قرار دهید وگرنه خراب می شود. 5. روش ظرف و شیشه کردن صحیح رب گوجه برای اینکه خراب نشود. بهتر است برای ظرف کردن رب از ظروف شیشه ای استفاده کنید. نباید درب ظرف را بگذارید تا آب اضافی آن بخار شود و کم کم غلیظ شود. درب قابلمه را بگذارید تا رب گوجه ها کم کم آب بیندازند و در آب خودشان شروع به جوشیدن کنند.

۱- برای پخت رب گوجه در آفتاب ابتدا گوجه ها را بشویید. ۱- شیشه های رب را از قبل خوب بشویید و اجازه دهید کاملاً خشک شود. ۱- ابتدا گوجه ها را بشویید و صبر کنید تا آب بیندازد. شما میتوانید لوبیا قرمز را به انواع رسپیها و غذاها اضافه کنید یا آنها را به تنهایی همراه کمی نمک و ادویه بپزید و به عنوان یک میانوعدهی سالم میل کنید. مرغ را میتوان به تنهایی طبخ کرد یا با آن انواع خوراک و رسپیهای متفاوت را آماده کرد. در هر عصر به سراغ گوجه ها بروید و با دست گوجه ها را ورز دهید تا له شود. چون هرچه این تخمه ها کمتر وارد آب گوجه شود، ماندگاری رب گوجه شما بیشتر می شود و دیرتر کپک می زند. ۶- بهتر است بعد از تهیه رب گوجه آب رب را هم کامل بگیرید تا ربتون ماندگاری بیشتر داشته باشد مخصوصا اگر قرار است آن را در یخچال قرار ندهید. شما میتوانید میوههای مورد علاقهتان را به آن اضافه کنید و ترکیب حاصل را قبل از خواب بخورید. خیلی ساده میتوانید از شیر سویا برای صبحانه استفاده کنید.

و بله، جوی دوسر یک غذای عالی برای صبحانه است. برای صبحانه جوی دوسر بخورید. جوی دوسر همچنین به عنوان یک عامل آرامبخش عمل کرده و سلامت پوست را بهبود میدهد. جوی دوسر یک مادهی خوراکی بسیار سالم است. ثابت شدهاست که پروبیوتیک خاص موجود در این مادهی خوراکی طول عمر را افزایش میدهد. و ایزوفلاونهای موجود در سویا میتوانند علائم یائسگی را کاهش دهند. آنها التهاب را کاهش میدهند و به درمان سرطان کمک میکنند. علائم خاصی وجود دارد که میتواند به شما کمک کند تا بدانید که آیا فسفر کافی دریافت میکنید یا خیر. فسفر بیش از حد میتواند تغییراتی در بدن ایجاد کند، کلسیم را از استخوانها بیرون بکشد و آنها را ضعیف میکند. اگر تخمه های گوجه از صافی عبور کرد در آخر آب گوجه را از صافی ریزتر عبور دهید تا تخمه های گوجه گرفته شود. بنابراین، شما دوز پروتئین حیوانی و سایر مواد مغذی مانند کلسیم و ویتامین B را ( مسئول متابولیسم و سطح مطلوب انرژی است) از طریق خوردن آن دریافت خواهید کرد. ۴- وقتی آب گوجه شروع به جوشیدن کرد.

این مادهی خوراکی به جلوگیری از یبوست کمک و فشار خون و میزان قند خون را تنظیم میکند. بنابراین هیچ دلیلی وجود ندارد که نتوانیم میزان کافی از این مادهی معدنی را به دست آوریم. برای تست میزان کافی بودن نمک رب: می توانید وقتی به گوجه ها نمک زدید، آنها را بهم بزنید و بعد بچشید اگر نمکدار و خوشمزه هستند یعنی نمکی که زدید کافی است. در این مرحله یعنی وقتی رب رسید، برای اینکه رب دیرتر خراب شود به ازای هر یک کیلو رب (نه گوجه!) حدود یک قاشق غذا خوری روغن مایع به آن بزنید و رب را بهم بزنید و بعد از یک الی دو دقیقه حرارت رب را خاموش کنید. وقتی پوست گوجه از گوشت آن جدا شد، یعنی گوجه ها رسیده. حدود نیم ساعت تا یک ساعت گوجه ها باید خوب پخته شوند و پوست آنها به راحتی جدا شود. توجه: نمک را باید همون اول بزنید تا وقتی گوجه ها در آفتاب قرار می دهید، کپک نزند و آب بیندازد. هر چند ساعت یکبار آنها را بهم بزنید تا کپک نزند.

شما همچنین میتوانید آن را به خوراکهایی که میپزید، اضافه کنید. در حین شستن اگر گوجه ها خرابی یا کپک زدگی دارند آنها را تمیز کنید. ۵- بعد آنها در جای خنک یا در یخچال اگر جا دارید، قرار دهید. چگونه این مواد غذایی حاوی فسفر را در رژیم غذاییمان قرار بدهیم؟ کدام مواد غذایی غنی از فسفر هستند؟ مکملهای فسفر خوب هستند تا جایی که به آنها تکیه نکنید. چون رب گوجه خانگی نسبت به نوع کارخانهای آن سالم تر، به صرفه تر، خوشمزه تر است و البته مواد افزودنی هم ندارد. چاودار همچنین غنی از منیزیم و آهن است، مواد مغذی که به مبارزه با خستگی کمک میکند. ۵- نشانه رسیدن رب گوجه خانگی همانطور که در روش قبل هم گفتم، این است که رب شروع به جوشیدن با صدای بلند مثل مواد مذاب می کند. با این روش ۳۰ دقیقه بعد از رسیدن رب، باید آن را بجوشانید تا کاملاً سفت و غلیظ شود. روش های درست کردن رب گوجه خانگی چگونه است؟ یکی دیگه از روش های خوب درست کردن رب گوجه خانگی که خیلی هم خوشمزه میشود، رب گوجه آفتابی است.

رب گوجه آفتابی خیلی ترش مزه می شود و اگر رب ترش دوست دارید بهتر است از روش پخت گوجه در آفتاب برای تهیه رب گوجه استفاده کنید. حرارت را متوسط کنید. رب گوجه اگر ته بگیرد هم طعم خوبی ندارد هم بوی سوختگی تمام رب را می گیرد. روغن جلوی رسیدن هوا به رب را می گیرد و موجب جلوگیری از کپک زدن و سیاه شدن رب گوجه خانگی می شود. خیلی مواظب باشید در تهیه رب گوجه اگر گوجه ته بگیرد بوی سوختگی همه رب را می گیرد. ۲- روی گوجه ها را نمک بپاشید، مقدار نمک سلیقه ای است و باید مثلاً برای ۵۰ الی ۶۰ کیلو گوجه حدود یک کیسه نمک ریخته شود. ۳- آنها را در قابلمه بریزید نسبت به مقدار گوجه ها تقریباً به ازای هر دو الی ۳ کیلو گوجه، یک قاشق غذا خوری روی گوجه ها نمک بپاشید. دو سه روز طول می کشد تا گوجه ها برای رب گیری آماده شوند. 4. چه زمانی متوجه می شویم رب گوجه رسیده و آماده شده؟ این حالت نشانه این است که رب گوجه شما رسیده. این حالت نشان می دهد که آب اضافی رب گرفته شده و رب کاملاً رسیده. با قرار دادن گوجه در آفتاب گوجه حالت گندیدگی میگیرد.

تهیه رب گوجه با جوشاندن گوجه متداول ترین روش درست کردن رب گوجه است. روش هایی که برای تهیه رب گوجه بطور کامل توضیح خواهم داد: رب گوجه آفتابی و تهیه رب با جوشاندن گوجه و طرز تهیه رب گوجه در مخلوط کن است. بنابراین این روش تنها در تابستان و مناطق گرم مناسب است. شما همچنین میتوانید از روغن آفتابگردان به عنوان یک جایگزین مناسب برای روغن نباتی استفاده کنید. گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا کاملاً خنک شوند. فقط هر ۵ دقیقه رب را از ته قابلمه بهم بزنید تا ته نگیرد. این مادهی خوراکی سرشار از پروتئین است که به ساختن عضلات و حفظ بافتهای اسکلتی کمک میکند. چگونه این مادهی خوراکی را در رژیم غذاییمان قرار بدهیم؟ یا خیلی ساده مکعبهای سفت توفو را در سوپ بریزید. چون به آفتاب یا بزار خاصی اصلاً نیاز ندارد. اگر به گوجه نمک نزده باشید خوب آب نمی اندازند حتی ممکن است گوجه ته بگیرد. که باعث ترش شدن آن می شود و البته چون به آن نمک زدید و روزی یکبار آن را ورز می دهید کپک نمی زند.

اگر نمک زیاد زدید و رب شور شد، نگران نباشید بعدا به غذاتون نمک اضافه نمی کنید. حرارت را کم کنید تا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر هم بجوشد و خوب غلیظ شود. در این وقت زیر حرارت را کم کنید تا ۱۵ دقیقه بجوشد. وقتی جوشید حرارت شعله را متوسط کنید. ۴- قابلمه را روی شعله گاز بگذارید و حرارت را متوسط کنید. می توانید درب قابلمه را باز بگذارید. شما میتوانید ساردین را بپزید و آنها را داخل یک کاسه بریزید. کنسرو ماهی تن میتواند راه خوبی برای افزودن این ماهی به رژیم غذایی شما باشد. امیدواریم که همه چیز به طور کامل و واضح عنوان شده باشد. این ماهی همچنین دارای سطح بالایی از کلسیم و ویتامین D است، که باعث افزایش استحکام استخوان میشود. برای درست کردن رب گوجه آفتابی همانطور که از نام آن مشخص است، حتما آفتاب شدید نیاز است. اضافه کردن نمک باعث میشود آنها خوشمزهتر شوند. نیاز به اضافه کردن آب ندارد. و رب به بیرون پرتاب می شود.

نمک کمک می کند گوجه حین جوشیدن آب بیندازد و باعث ماندگاری و جلوگیری از خراب شدن رب گوجه می شود. اما روغن کمک می کند رب دیرتر خراب شود. خوب گوجه ها را داخل صافی ورز دهید تا گوشت و آب گوجه از صافی عبور کند و تخمه و پوست گوجه داخل صافی بمانند. تا آب و گوشت گوجه از صافی عبور کند. اگر تخمه های گوجه از صافی عبور کرد، در آخر آب گوجه را از صافی ریزتر عبور دهید تا تخمه های گوجه گرفته شود. ۳- وقتی رب گوجه را در شیشه ریختید روی رب های داخل شیشه، کمی روغن بریزید و درب آن را محکم ببندید. برنج قهوهای همچنین به دلیل تاثیر مثبتی که روی کاهش خطر ابتلا به دیابت دارد، شناختهشده است. اولی باعث کاهش سطح کلسترول میشود، در حالی که دومی حرکت روده را بهبود میدهد. این دانههای سویای تخمیرشده حاوی پروبیوتیک هستند – باکتریهایی که میتوانند سلامت روده را تا حد زیادی بهبود بدهند. ۷- بعد آب و گوشت گوجه را که از صافی عبور دادید، روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش بیاید.

ولی برای جلوگیری از وارد شدن حشرات و گرد و خاک یک توری روی قابلمه بکشید. ۳- حالا آب و گوشت گوجه را روی حرارت زیاد قرار دهید. ۴- شیشه های پر شده از رب را بعد از اینکه روغن ریختید و درب آنها را محکم کردید، یک شبانه روز در کنار آشپزخانه برعکس قرار دهید تا هوای داخل آن کاملاً خارج شود. همانطور که گفتم رب گوجه هر نیم ساعت از ته بهم بزنید. هر نیم ساعت یکبار هم رب گوجه را بهم بزنید تا ته نگیرد. هر نیم ساعت یکبار آن را بهم بزنید تا ته نگیرد. اول از همه برای تهیه رب گوجه خانگی چه گوجه هایی را انتخاب کنیم؟ نخود فرنگی همچنین غنی از آهن است. ۲- بعد از پخت رب گوجه در خانه وقتی رب گوجه هنوز گرم است (نه داغ!) آنها را داخل شیشه رب بریزید. ۲- گوجه ها را به ۳ الی ۴ قسمت برش بزنید.