زمینه همکاری علمی ایران و بلاروس در حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

در این دیدار که به درخواست مسئولان دانشگاه دولتی صنایع غذایی و شیمیایی بلاروس در حاشیه بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته (ایران آگروفود) در محل غرفه بلاروس انجام شد، ابتدا نمایندگان وزارت علوم جمهوری بلاروس به معرفی دانشگاه دولتی صنایع غذایی و شیمیایی بلاروس پرداختند و در ادامه دکتر الکساندر شپشلف، معاون امور علمی مرکز علمی- عملی مواد غذایی فرهنگستان (آکادمی) ملی علوم بلاروس، توضیحاتی را در خصوص فعالیت‌های این مرکز ارائه داد.

هیأت بلاروسی با ابراز شگفتی از شباهت موضوعات و محورهای تحقیقاتی پژوهشگاه و مرکز علمی – عملی مواد غذایی آکادمی علوم بلاروس و نیز وجود زمینه‌های متعدد همکاری‌های مشترک علمی، پیش‌نویس تفاهم‌نامه پیشنهادی همکاری‌های تحقیقاتی مشترک را ارائه کردند و مقرر شد با برگزاری چندین نشست مشترک آنلاین، زمینه‌های مناسب همکاری‌های مشترک، شناسایی و تفاهم‌نامه‌ای بین مرکز و پژوهشگاه امضا شود.


منبع: https://www.mehrnews.com/news/5519941/%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A8%D9%84%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%88%D8%AA%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C

در این دیدار دکتر فروغ قاسمی سرپرست اداره همکاری‌های علمی و بین‌المللی پژوهشگاه بیوتکنولوژی نیز با بیان این که رویکرد پژوهشی مرکز علمی – عملی مواد غذایی فرهنگستان ملی علوم بلاروس همخوانی زیادی با رویکرد محصول محور پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران دارد، توضیحات مبسوطی در خصوص ظرفیت‌ها و زمینه‌های تحقیقاتی و دستاوردهای پژوهشی و فناوری این پژوهشگاه ارائه داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، سرپرست اداره همکاری‌های علمی و بین‌المللی این پژوهشگاه در دیدار با معاون امور علمی مرکز علمی- عملی مواد غذایی فرهنگستان ملی علوم کشور بلاروس و نمایندگان وزارت علوم آن کشور، زمینه‌های همکاری‌های مشترک علمی و تحقیقاتی را بررسی کردند.

وی توجه به تحقیقات محصول محور و پرهیز از پژوهش‌های غیرکاربردی را از رویکردهای تحقیقاتی مرکز علمی – عملی مواد غذایی آکادمی بلاروس عنوان کرد و با اشاره به شعار این مرکز که «ملت سالم، غذای سالم» است، بر توسعه همکاریهای تحقیقاتی مشترک در زمینه بیوتکنولوژی و صنایع غذایی تاکید کرد.

در ادامه محمد امین حجازی، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی مستقر در تبریز در ارتباطی آنلاین در خصوص فعالیت‌ها و طرح‌های پژوهشی در حال اجرا و خاتمه یافته پژوهشکده توضیحاتی ارائه داد.