در ادامه محمد امین حجازی، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی مستقر در تبریز در ارتباطی آنلاین در خصوص فعالیتها و طرحهای پژوهشی در حال اجرا و خاتمه یافته پژوهشکده توضیحاتی ارائه داد.
وی توجه به تحقیقات محصول محور و پرهیز از پژوهشهای غیرکاربردی را از رویکردهای تحقیقاتی مرکز علمی – عملی مواد غذایی آکادمی بلاروس عنوان کرد و با اشاره به شعار این مرکز که «ملت سالم، غذای سالم» است، بر توسعه همکاریهای تحقیقاتی مشترک در زمینه بیوتکنولوژی و صنایع غذایی تاکید کرد.
در این دیدار که به درخواست مسئولان دانشگاه دولتی صنایع غذایی و شیمیایی بلاروس در حاشیه بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته (ایران آگروفود) در محل غرفه بلاروس انجام شد، ابتدا نمایندگان وزارت علوم جمهوری بلاروس به معرفی دانشگاه دولتی صنایع غذایی و شیمیایی بلاروس پرداختند و در ادامه دکتر الکساندر شپشلف، معاون امور علمی مرکز علمی- عملی مواد غذایی فرهنگستان (آکادمی) ملی علوم بلاروس، توضیحاتی را در خصوص فعالیتهای این مرکز ارائه داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، سرپرست اداره همکاریهای علمی و بینالمللی این پژوهشگاه در دیدار با معاون امور علمی مرکز علمی- عملی مواد غذایی فرهنگستان ملی علوم کشور بلاروس و نمایندگان وزارت علوم آن کشور، زمینههای همکاریهای مشترک علمی و تحقیقاتی را بررسی کردند.
در این دیدار دکتر فروغ قاسمی سرپرست اداره همکاریهای علمی و بینالمللی پژوهشگاه بیوتکنولوژی نیز با بیان این که رویکرد پژوهشی مرکز علمی – عملی مواد غذایی فرهنگستان ملی علوم بلاروس همخوانی زیادی با رویکرد محصول محور پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران دارد، توضیحات مبسوطی در خصوص ظرفیتها و زمینههای تحقیقاتی و دستاوردهای پژوهشی و فناوری این پژوهشگاه ارائه داد.
هیأت بلاروسی با ابراز شگفتی از شباهت موضوعات و محورهای تحقیقاتی پژوهشگاه و مرکز علمی – عملی مواد غذایی آکادمی علوم بلاروس و نیز وجود زمینههای متعدد همکاریهای مشترک علمی، پیشنویس تفاهمنامه پیشنهادی همکاریهای تحقیقاتی مشترک را ارائه کردند و مقرر شد با برگزاری چندین نشست مشترک آنلاین، زمینههای مناسب همکاریهای مشترک، شناسایی و تفاهمنامهای بین مرکز و پژوهشگاه امضا شود.
منبع: https://www.mehrnews.com/news/5519941/%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A8%D9%84%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%88%D8%AA%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C