وی همچنین بر تسریع در حل مشکلات کشتارگاه دام اهر برای تأمین گوشت سالم و بهداشتی تأکید کرد.
امام جمعه شهرستان اهر تأکید کرد در ذبح دام نیز توجه ویژه ای به مسائل شرعی و بهداشتی شود تا خدای نکرده مشکلی به وجود نیاید و مسئولان در این زمینه وظیفه سنگینی دارند.
حجت الاسلام حاجی زاده همچنین بر بازرسیها از واحدهای صنفی جهت جلوگیری از فروش مواد غذایی از تاریخ گذشته تأکید کرد و گفت: متأسفانه عدهای دانسته و یا ندانسته اقدام به فروش مواد غذایی از تاریخ گذشته میکنند و یا تاریخ روی اجناس را دست کاری میکنند.
منبع: https://www.mehrnews.com/news/5563293/%D8%B6%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D8%B4%D8%B1%D8%B9%DB%8C-%D9%88-%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C
امام جمعه شهرستان اهر گفت: امروز غذای حلال در دنیا بازتاب گستردهای دارد و حتی در کشورهای اروپایی برای تهیه مواد غذایی حلال با توجه به آثار بهتری که دارد روی آوردهاند.
وی، افزود: چیزی که شرع به رعایت آن در تهیه مواد غذایی تأکید دارد همانی است که امروز نیز کارشناسان بهداشتی بر رعایت مسائل بهداشتی در تولید مواد غذایی تأکید میکنند.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جواد حاجی زاده عصر یک شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان اهر با محوریت امنیت غذایی، گفت: در تولید محصولات غذایی توجه از لحاظ شرعی و بهداشتی مسئله حیاتی است و کوچکترین سهل انگاری خسارات جبران ناپذیری را به بار خواهد آورد.