دبیر علمی پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند اظهار کرد: در حال حاضر دنیا بر روی موضوع محصولات پروبیوتیک سرمایه گذاری می کند، زیرا هر روز مشاهده می شود که فواید زیادی به طور مثال در درمان دیابت، برخی بیماری مغز و اعصاب، برخی سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی، اختلالات رفتاری، نازایی، سلامت دهان و دندان و غیره دارد.
دبیر علمی این همایش افزود: در این همایش با بهره گیری از سخنرانان برجسته داخلی و خارجی این حوزه در خصوص تاثیر پروبیوتیک و میکروبیوتا بر حفظ و بهبود سلامت انسان، پروبیوتیک و میکروبیوتا و بیماری های عفونی، اختلالات و ناهنجاریهای قلبی – عروقی، اختلالات و ناهنجاری های مغز و اعصاب، اختلالات و ناهنجاری های غدد درون ریز، ناهنجاری های ریوی، ناهنجاریهای دهان و دندان، پروبیوتیک و سیستم ایمنی انسان، پیشرفت تازه ها در زمینه تولید پروبیوتیک، فرایند تولید پروبیوتیک ها در دام، طیور و آبزیان و…، بحث و گفتگو خواهد شد.
وی بیان کرد: در این همایش از محققان برجسته در زمینه علم پروبیوتیک از کشور چین، ایالات متحده آمریکا، فرانسه، بلژیک و ایتالیا حضور داشته و سخنرانی خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سید داور سیادت افزود: باکتری غلط در جای غلط می تواند آسیب رسان به بدن باشد اما باکتری صحیح در جای درست می تواند فواید زیادی داشته باشد و اینجا دقیقاً جایی است که پروبیوتیک ها دست به کار می شوند. پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های زنده ای هستند که توانایی جلوگیری و درمان بیماری ها را دارند.
سیادت اظهار کرد: محصولات پروبیوتیک حدود ۱۰۰ سال پیش اولین بار توسط پدر علم پروبیوتیک محقق روسی و برنده جایزه نوبل از انستیتوپاستور پاریس (میچینکف)
در محصولات تخمیری مثلاً در دوغ تخمیر شده شناخته شد و ازجمله فواید آن این بود که افرادی که از این محصولات استفاده می کردند طول عمر بیشتری داشتند.
سیادت گفت: شعار امسال پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، “از میکروبیوم تا پروبیوتیک” است و می توان گفت بزرگ ترین همایش بین رشته ای در داخل کشور است که به مدت سه روز از تاریخ ۳ الی ۵ اسفند ۱۴۰۱ در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار می شود.