فوت و فن های طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

صنعت گوشت کلیه شرکتهای درگیر در فرآوری مواد اولیه گوشت را شامل می شود ، یعنی ذبح کردن آن ، پردازش ، برش لاشه و همچنین تولید فرآورده های گوشتی ، فرنی ، چربی ها و سایر محصولات آماده. این محصولات به سیستم های CIP (تمیز کردن در محل) اختصاص داده شده و از تمیز کردن سریع ، موثر و قابل اعتماد انواع دستگاه ها در فرایند تولید اطمینان می کنند. شاید کمی عجیب به نظر برسد اما بسیاری از افراد در سراسر دنیا از رب گوجه فرنگی در وعده صبحانه استفاده می کنند. به همین دلیل در بسیاری از رستوران ها و فست فودها از آن استفاده می کنند. برای تحقق این امر ، استفاده از جدیدترین استراتژی ها و فناوری های موجود بسیار مهم است. اماکنی که برای نگهداری مواد غذایی در نظر گرفته شده است باید به گونه ای طراحی شود که شرایط کارکرد و نگهداری مناسب را داشته باشد ، به عنوان مثال. اگر می خواهید برای زمان زیادی رب گوجه فرنگی را نگهداری کنید، احتمال این که کپک بزند و خراب شود، بسیار است بنابراین می توانید رب را در قالب های یخ بریزید و هر زمان که خواستید یک تکه از آن را برداشته و در غذا، سوپ یا حتی غذای کودک استفاده کنید.

تمیز کردن یخ. این روش تمیز کردن و ضد عفونی کردن بدون استفاده از آب است ، جایی که تمیز کردن با استفاده از CO2 به شکل گرانول در دمای حدود -80 درجه سانتیگراد انجام می شود. استفاده از ادویه و سبزیجات کاملا اختیاری است و اگر دوست ندارید به همان شکل ساده اش درست کنید. اسید هیدروکلریک مصنوعی ارائه شده توسط PCC Group به دلیل کمبود ناخالصی ناشی از روش تولید مورد استفاده (احتراق کلر در هیدروژن) از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. در این حالت ، ماده اصلی مورد استفاده برای تولید بسته بندی ، ورق فولادی کم کربن یا ورق آلومینیوم گالوانیزه است. در حین تولید قند از چغندرقند ، تشکیل فوم یک مشکل جدی است. ROKAnol براساس توصیه های FDA (سازمان غذا و دارو) و سازمان آلمانی BfR (Bundesinstitut für Risikobewertung) به عنوان یک افزودنی غذایی تأیید شده است. روش نگهداری بسته به نوع محصول (حالت مایع یا جامد) ، روشهای نگهداری و بسته بندی (به صورت کیسه ، جعبه ، بطری ، به صورت عمده) متفاوت است. به لطف خواص آن می توان از ضد عفونی کننده تجهیزات شیردوشی و مخازن مورد استفاده در حمل و نقل و نگهداری محصولات لبنی استفاده کرد.

این یک میان وعده سریع و راحت هم محسوب می شود برای مواقعی که عجله دارید یا نمی توانید تا حاضر شدن وعده اصلی منتظر بمانید. در این مرحله می توانید فلفل قرمز یا هر سبزیجاتی که دوست دارید را به رب گوجه فرنگی تان اضافه کنید. بدین شکل می توانید این مکعب های یخی را تا 9 ماه در فریزر نگه داری کنید. البته این مرحله کاملا اختیاریست و می توانید همه آن را به شکل سنتی و روی اجاق گاز تهیه نمایید. کافیست آب زیادی روی گوجه ها بریزید و اجازه دهید به آرامی بپزد تا آبش از بین برود. این روزها دلایل زیادی برای تهیه رب گوجه فرنگی در خانه وجود دارد. تهیه رب گوجه فرنگی کمی زمان بر است اما کاملا ارزشش را دارد. خرید روغن سرخ کردنی یکی از گزینههایی است که در لیست خرید تمام خانهها مشاهده میشود. خرید عمده روغن سرخ کردنی برای غذاهایی که نیاز به درجه حرارت بالا دارند، توصیه میشود. این روغن به دلیل تحمل حرارتی بالا در طبخ غذاهایی که نیاز به سرخ کردم در دمای بالا دارند بسیار مناسب است.

محصول دیگری که اغلب در صنایع لبنی مورد استفاده قرار می گیرد ، لیزر سودا است. هیپوکلریت سدیم اغلب به عنوان ماده ضد عفونی کننده در تولید شراب و آبجو استفاده می شود. به طور صحیح انجام فرآیند تمیز کردن و ضد عفونی باید آلاینده های نامطلوب را از بین ببرد. از فصل گوجه فرنگی استفاده کنید و با خرید گوجه های خوشرنگ و ارزان قیمت، برای اعضای خانواده رب گوجه فرنگی درست کنید. به خصوص اینکه در فصل زمستان، گوجه های مرغوب و خوشرنگ پیدا نمی شود. تکه های گوجه فرنگی را در مخلوط کن بریزید تا آنها را به سس تبدیل کند. می پردازد. علاوه بر این ، صنعت ماهی همچنین بخش های مختلفی از ماهی ، فیله ، ترشیجات ، کنسرو و سیگار کشیدن را کنترل می کند. بسیاری از شاخه های صنایع غذایی وابستگی کامل به کشاورزی محلی یا شیلات را نشان می دهند. بخش مواد غذایی گسترده ترین و متنوع ترین شاخه صنعت فرآوری است.

گروه PCC تعدادی فرمولاسیون شیمیایی آماده را ارائه می دهد که به عنوان مواد تمیز کننده بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. گروه PCC همچنین فرمولاسیون آماده ای را برای ضد عفونی به نام Hysepta ارائه می دهد. استفاده از فرایندهای تمیز کردن و ضد عفونی مناسب و همچنین محصولات تمیز کننده با کیفیت بالا می تواند به طور مؤثر از آلودگی میکروبی جلوگیری کند. علاوه بر این ، فشار جمعیتی و توزیع ناهموار منابع کشاورزی تأثیر بر صنایع غذایی دارد و تولید کنندگان مواد غذایی را وادار می کند تا فرآیندهای توزیع و تدارکات را بهبود بخشند. دامنه رو به رشد محصولات و همچنین مشکلات مربوط به حمل و نقل ، ذخیره سازی و دوام کم مواد غذایی ، منجر به معرفی تدریجی فن آوری های جدید و فرآیندهای تولید شده است. دسترسی گسترده به فن آوری های مدرن به مشتریان این امکان را می دهد تا درباره محصولاتی که مصرف می کنند آگاهانه عمل کنند. یکی دیگر از عواملی که هنوز تأثیر بسزایی در توسعه پویا صنعت مواد غذایی دارد ، فشار مداوم اقتصادی و بازاریابی است که بخش غذایی را به فشار مجبور می کند تا دائماً “برای” مشتریان جدید مبارزه کند. صنعت نفت و چربی – با کشت گیاهان روغنی و تولید تعدادی محصول مانند روغن ، روغن زیتون ، مارگارین و غیره همراه است.

استفاده از این علاوه بر استفاده کمتر از روغن، موجب ترد شدن غذا نیز میشود و طعم بهتری به غذا سایت flaviosyrup میبخشد. افزودن روغن زیتون بکر، طعم فوق العاده ای به رب گوجه فرنگی تان می دهد پس از آن غافل نشوید. اگر هیچیک از دلایل بالا هم برایتان اهمیت نداشته باشد، همین که می دانید ربی که در اکثر غذاهایتان استفاده می کنید چگونه و با چه مواد اولیه ای تهیه شده است، می تواند خیال تان را در این آشفته بازار کارخانجات رب سازی راحت کند. تهیه رب گوجه فرنگی بر خلاف تصور عموم بسیار ساده است. مهمترین مزیت بسته بندی شیشه ای این است که از نظر شیمیایی بی اثر است و بارها قابل استفاده است. پلاستیک از این نظر پیشرو است ، زیرا به لطف استفاده از تعداد زیادی از پلیمرهای مدرن و اصلاح مواد افزودنی ، به دلیل تطبیق پذیری شدید و در عین حال هزینه های تولید نسبتاً پایین مشخص می شوند.

تفاوت اصلی بین CIP و WIP در این است که دومی کاملاً خودکار نیست. از آن در تاسیساتی استفاده می شود که برای تمیز کردن از بین نمی روند. برای جلوگیری از این امر می توان از کوپلیمرهای EO / PO بلوک (سری ROKAmer) استفاده کرد که به طور موثری کف را در تمام مراحل فرآیند فناوری از بین می برد. مرحله آخر شستشو شستن کف با آب گرم یا سرد است. خرید روغن سرخ کردنی به صورت جامد به تازگی وارد بازار شده است. در واقع خرید روغن سرخ کردنی و استفاده از آن، بخشی از مراحل پخت و پز است. پخت در مدت طولانی باعث ماندگاری بیشتر رب گوجه فرنگی می شود. استفاده از روغنهای گیاهی و حیوانی برای پخت و پز به شدت پیشنهاد میشود. اکنون در بازار انواع روغنهای سرخ کردنی هم به صورت حیوانی و هم به صورت گیاهی موجود میباشد. اگر توانستید روغن گیاهی به صورت جامد در بازار پیدا کنید، حتما اقدام به خرید آن نمایید.

در طی این نوع شستشو ، آب با افزایش فشار (نوار 20-40) از طریق نازل عبور می کند. به مرور آب تبخیر شده و رب غلیظ می شود. یکی از آنها حفظ ، است که به طور عمده در صنعت گوشت و ماهی استفاده می شود. صنعت فرز – این یک صنعت گسترده است که فعالیتی را در زمینه تجارت عمده فروشی و آسیاب غلات برای اهداف خوراکی و خوراک و همچنین تولید سایر محصولات مانند ماکارونی پوشش می دهد. ذخیره مواد اولیه و محصولات نهایی یک جنبه اساسی در بخش مواد غذایی است. البته برای اطمینان از بالاترین کیفیت محصولات ، استفاده از راه حلهای مدرن بسته بندی نیز بسیار مهم است. تقریبا تمامی کترینگها و فست فودیها جهت سرخ نمودن سیب زمینی، مرغ سوخاری و همبرگر از این روغن استفاده میکنند. در صنایع لبنی از اسید هیدروکلریک استفاده می شود که علاوه بر این در تولید تعدادی از محصولات ، مثلاً پنیرهای پنیر و همگن یا همان ماست ، دوز داده می شود. علاوه بر این ، در حال حاضر مصرف کنندگان توجه بیشتری به اکولوژی و کیفیت مواد غذایی تولید شده دارند. علاوه بر روش های استاندارد تمیز کردن ، مانند شستشوی دست ، صنایع غذایی به طیف وسیعی از فناوری های تخصصی نیاز دارند تا از بالاترین امنیت ممکن برای محصول نهایی اطمینان حاصل شود.

محصول دیگری که به صنعت قند اختصاص داده شده Rokrysol PZW است. صنعت میوه و تره بار – به پردازش اولیه و عمیق میوه و سبزیجات برای بسیاری از محصولات ، مانند آب میوه و نوشیدنی های میوه ای ، میوه های خشک ، میوه و سبزیجات منجمد ، مربا ، مارمالاد و بسیاری دیگر می پردازد. آنها آماده سازی های تخصصی هستند که برای ضد عفونی هوا ، اتاق ها ، سطوح و دستگاه هایی که با مواد غذایی و تغذیه حیوانات در تماس هستند ، مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین می توان از آنها برای ضد عفونی وسایل حمل و نقل ، بارگیری سطوح ، توالت ها و سیستم های تهویه هوا استفاده کرد. تمیز کردن با فشار هوا و کف. ROKAnol LP2023 و ROKAnol RZ4P11 در تولید کاغذ بسته بندی کاملاً به عنوان افزودنی ضد کف مناسب هستند. اینها آماده سازی برای تمیز کردن دستی و ضد عفونی سطوح در تماس با مواد غذایی و تغذیه حیوانات است. فرآیند تمیز کردن ، تضعیف آلودگی کامل را تضمین نمی کند ، اما به عنوان مرحله اولیه ضد عفونی درمان می شود.

بخش غذا یک صنعت بسیار متنوع است. 3. در این مرحله با یک قاشق نسوز گوجه ها را بیشتر له کنید و هم بزنید تا پوست و دانه ها جدا شوند و به راحتی آنها را بیرون بیاورید. پیش از تهیه رب گوجه فرنگی بهتر است پوست و دانه های گوجه فرنگی را جدا کنید اگر این کار را انجام ندهید، ممکن است رب تان کمی تلخ شود. اگر باغ یا باغچه دارید، از هر نوع گوجه فرنگی که در محصولات تان به چشم می خورد می توانید برای تهیه رب استفاده کنید اما بهتر است بدانید گوجه هایی که دانه های گوشتی کمتری دارند برای این منظور مناسب ترند زیرا هم زمان کمتری برای پخت می برند و هم رب تان دلچسب تر و غلیظ تر می شود. چون عموما استفاده از روغن جامد برای پخت و پز به صرفهتر است. صنعت گوشت بزرگترین صنعت در بخش مواد غذایی است. این یک نمک سدیم پلی آکریلیک اسید است که در صنعت قند به عنوان ماده شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد تا از افزایش سطح گرمایش اواپراتور جلوگیری کند. در تولید بسته بندی مورد استفاده در صنایع غذایی نیز از پلی اتیلن گلیکول ها (PEG) که توسط گروه PCC در سری POLIkol ارائه شده است نیز استفاده می شود.