نشان ایمنی غذا به کدام شرکت ها تعلق می گیرد – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان



به گزارش خبرگزاری مهر، فرامرز خدائیان در مراسم همایش روز جهانی غذا، افزود: مضمون شعار امسال روز جهانی غذا تلاش برای این است که کسی در دنیا گرسنه نباشد و به غذای کافی، ایمن و مغذی دسترسی داشته باشد.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت از سال ۸۶ نشان ایمنی غذا را به شرکت‌هایی اعطا می‌کند که مطابق با دستورالعمل‌های لازم در جهت تولیدات ایمن فعالیت می‌کنند.

مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: معیارهای دریافت نشان ایمنی غذا، عدم وجود مواد افزودنی، شیمیایی و مصنوعی، دارا بودن حداقل میزان کالری، کاهش عوامل خطر در مواد غذایی مانند اسیدهای چرب ترانس، قند و نمک، استفاده از مواد افزودنی طبیعی، ارتقای ایمنی فرآورده‌های غذایی، تولید فرآورده‌های عاری از سموم قارچی و آلودگی‌های بیولوژیک و کاهش ۵۰ درصدی مواد غذایی تولیدی فلزات سنگین است.


منبع: https://www.mehrnews.com/news/5611148/%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%85%D9%86%DB%8C-%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D8%AA%D8%B9%D9%84%D9%82-%D9%85%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%AF