نشان ایمنی غذا به کدام شرکت ها تعلق می گیرد – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

وی ادامه داد: وزارت بهداشت از سال ۸۶ نشان ایمنی غذا را به شرکت‌هایی اعطا می‌کند که مطابق با دستورالعمل‌های لازم در جهت تولیدات ایمن فعالیت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرامرز خدائیان در مراسم همایش روز جهانی غذا، افزود: مضمون شعار امسال روز جهانی غذا تلاش برای این است که کسی در دنیا گرسنه نباشد و به غذای کافی، ایمن و مغذی دسترسی داشته باشد.

مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: معیارهای دریافت نشان ایمنی غذا، عدم وجود مواد افزودنی، شیمیایی و مصنوعی، دارا بودن حداقل میزان کالری، کاهش عوامل خطر در مواد غذایی مانند اسیدهای چرب ترانس، قند و نمک، استفاده از مواد افزودنی طبیعی، ارتقای ایمنی فرآورده‌های غذایی، تولید فرآورده‌های عاری از سموم قارچی و آلودگی‌های بیولوژیک و کاهش ۵۰ درصدی مواد غذایی تولیدی فلزات سنگین است.


منبع: https://www.mehrnews.com/news/5611148/%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%85%D9%86%DB%8C-%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D8%AA%D8%B9%D9%84%D9%82-%D9%85%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%AF