پاورپوینت تغذیه و بهداشت مواد غذایی

تجزیه تحلیل اطلاعات بیماری غذایی در سرتاسر دنیا نشان داده است که اکثریت شیوع بیماری ها ناشی از سو اقدامات در طی آماده سازی غذا در شرکت های کوچک،رستوران ها ، مناطق مسکونی و نیز مناطق دیگر تهیه غذا است (مترجمی سایت flaviosyrup و کفرشتین ۱۹۹۹). کنگره مشترک صنعت مهمان نوازی(JIHIC 1997) یک دستور العمل صنعتی برای شیوه های بهداشت مناسب: راهنما(IGGHP) ارایه کرده است که ملزومات حقوقی را به اقدامات عملی تبدیل کردند. دانه کدو ها مانند کدو تنبل سرشار از ویتامین روی است که می تواند ویتامین روی و زینک بدن را به خوبی تامین کند. گوشت قرمز به ویژه یک منبع عالی است ، اما مقادیر فراوانی از روی را می توان در انواع مختلف گوشت ، از جمله گوشت گاو ، گوسفند و گوشت خوک یافت. در واقع ، یک وعده 100 گرمی گوشت گاو آسیاب شده خام حاوی 4.8 میلی گرم روی است که 44 درصد ارزش روزانه است.

میزان استفاده از ویتامین روی و زینک در افراد متفاوت است به طور مثال، آقایان به صورت روزانه باید 11 میلی گرم ویتامین روی و یا زینک دریافت کنند و خانم ها تنها 8 میلی گرم احتیاج دارند. مواد غذایی حاوی روی بالا در ادامه معرفی می شوند. ویتامین روی کمک شایانی به ترمیم و رشد عضلات و آسیب های بدن می کند را نباید از رژیم غذایی خود فراموش کنیم. افزایش اخیر در واقع بیمار های غذایی به عوامل مختلفی نسبت داده شده است از جمله رشدجمعیت،افزایش شهرنشینی، تغییرات در عادات آماده سازی موادغذایی، رشد موسسات خدمات موادغذایی، افزایش مصرف مواد غذایی در خارج از خانه،وعدم آموزش ایمنی مواد غذایی و آموزش و پرورش در میان آماده کننده ها و مصرف کننده ها( ماترجمی و کافشتین ۱۹۹۹). روی همچنین برای رشد مو و سلامت پوست بسیار حیاتی و لازم است. از این روی عدم آموزش آشپز ها در این موارد و مکان ها می تواند خطر جدی برای سلامت عمومی به همراه داشته باشد. به مدت چندین سال، بر اساس روابط بین عملیات بهداشتی ضعیف در مکان های تهیه غذا و نیز آموزش پایین کارکنان( کمیسیون بازرسی ۱۹۹۰)، صنعت غذای بریتانیا عمدتا به آموزش ایمنی برای ارایه دانش لازم متکی بوده اند.

گرفینت (۲۰۰۰) براورد که ۷۰ درصد شیوع بیماری های غذایی در بخش خدمات غذایی و آژانس استاندارد های غذایی بریتانیا یک ارقام بیش از ۸۸ درصد را ارایه کرده است که برای کاهش وقوع بیماری به راهبرد FSA متکی است. متاسفانه، یک سری دوره های آموزش بهداشت کمی ارزیابی شده اند و از این روی پاسخ ها و برایند های مثبت کم تری در این رابطه وجود داشته است و این لزوما به رفتار های مثبت ترجمه نمی شود( ماتیاس و همکاران ۱۹۹۴، ریبین و همکاران ۱۹۹۴). صدف ها از منابع سالم و کم کالری روی هستند. البته فراموش نکنید که، انواع دیگر صدف داران نسبت به صدف ها روی کمتری دارند اما هنوز هم منابع خوبی برای رویی و زینک هستند. صدف های کوچکتر مانند میگو و صدف نیز منابع خوبی هستند که هر دو حاوی روی در هر 100 گرم هستند. حتی در برخی از موارد آماده است که خانم های شیرده 12 میلی گرم ویتامین روی احتیاج دارند تا مواد غذایی هم بدن خودشان و هم برای نوزاد تهیه شود.

البته فراموش نکنید که برای خانم های باردار و یا شیرده 11 میلی گرم ویتامین زینک ( روی ) مورد نیاز است تا مواد معدنی و مغذی بدنشان تامین شود. مصرف روزانه ویتامین روی و زینک برای خانم های باردار و شیرده و از طرفی افراد مسن و کم توان بسیار مهم و حیاتی است. در این پست قصد داریم مواد غذایی حاوی روی فراوان ( ویتامین زینک ) هستند را معرفی کنیم، پس اگر به دنبال پاسخ برای سوال “روی در چه غذاهایی وجود دارد؟ در ادامه مواد غذایی سرشار از ویتامین روی را معرفی خواهیم کرد و به سوال “روی در چه غذاهایی وجود دارد؟ در ادامه 10 غذای موثر و عالی که سرشار از ویتامین روی هستند را معرفی خواهیم کرد. چند ماده غذایی حاوی روی بالا را معرفی کردیم در ادامه به بررسی مقدار روی موجود در آن ها خواهیم پرداخت. البته در ادامه مواد غذایی بیشتری را معرفی خواهیم کرد که دارای ویتامین روی بیشتری هستند. قوانین فعلی بریتانیا مستلزم آن است که دست اندکاران و کارکنانی که با غذا سرو کار دارند تحت نظارت و آموزش باشند و از این روی فعالیت آن ها باید با آگاهی و دانش کامل همراه باشد( ایمنی غذایی).

۹۹ درصد عملیات غذایی در بریتانیا به صورت شرکت های غذایی کوچک طبقه بندی می وند. شما با عضویت در سایت، بلافاصله می توانید صاحب یک فروشگاه اختصاصی شوید. با این حال ، اگر باردار هستید ، مطمئن شوید که صدف صدفی کاملاً پخته شده است قبل از خوردن ، خطر مسمومیت غذایی را به حداقل برسانید. بدن انسان نمی تواند ویتامین زینک و یا روی را در بدن ذخیره کند به همین دلیل است که باید مطمئن شویم که به صورت روزانه این ویتامین به بدن میرسد. شکلات تلخ به علت داشتن شکر و کالری زیاد باید به مقدار کمی استفاده شود و در اولویت برای به دست آوردن ویتامین روی نیست. حبوبات مانند نخود، عدس و لوبیا همه حاوی مقدار قابل توجهی روی هستند. با وجود این، حبوبات می توانند منبع مهمی از روی برای افرادی باشند که رژیم های گیاهی دارند. مطالعات زیادی در خصوص آموزش در زمینه کسب و کار عمومی وجود دارد ولی در مورد صنایع غذایی بسیار کم تر نوشته شده است با این حال ماهیت این تعداد مطالعه کم اندک است و از این روی محدود به بحث های مربوط ه هتل ها و رستوران ها است( باروز ۲۰۰۰). اگر به دنبال مواد غذایی حاوی روی هستید شکلات تلخ را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید.

اگرچه آشنایی با این که آموزش رسمی پیوستگی و کیفیت بالایی را به همراه دارد( مانیتگ ۱۹۹۴)، آموزش نامناسب می تواند ایجاد خطر زیادی برای ایمنی نسبت به کل آموزش در پی داشته باشد. مرحله نهایی مربوط به کارکنان غذایی اصلی( مقوله های B-C) می باشد که نیاز به آموزش فراتر از مرحله ۲ طبق قوانین دارند و اگرچه این ممکن است منجر به صلاحیت کامل آن ها نشود. این مقاله مرور منابعی در خصوص آموزش مربوط به نقش آموزش بهداشت غذایی در راهبرد مدیریت ایمنی غذا ارایه می دهد. اجازه ندهید که مواد غذایی جامد در درجه حرارت اتاق به تدریج از حالت انجماد خارج شوند. همواره از مواد غذایی سالم و تازه استفاده کنید و از مصرف مواد غذایی دست خورده اجتناب کنید. تمامی سطوحی که برای تهیه غذا و آشپزی استفاده می کنید قبل از هر گونه پخت و پز شسته و پاکیزه نمایید. هدف دوره های آموزشی ارایه دانش لازم در سطح ویژه است به طوری که افراد بتوانند تصمیمات مطلوب در مورد ایمنی غذا بگیرند.

میوه و سبزیجات را خوب بشویید و ضد عفونی کنید به ویژه اگر آنها را خام استفاده می کنید. در جواب این سوال باید گفت که برخی از سبزیجات دارای ویتامین روی هستند و برای افرادی که گوشت نمی خورند و گوشت خوار نیستند پیشنهاد میشود که ویتامین روی مورد نیاز بدنشان را از سبزیجات کسب کنند. این خود سطوح متعددی از آموزش را بسته به صلاحیت کارکنان غذایی، تجربه و توسعه شغلی آن ها ارایه کرده و از این روی به طور خلاصه IGGHP یک چارچوب ساده را برای آموزش پیشنهاد می کند. این سازمان ها سطوح متعددی از آموزش را ارایه می دهد که برای تطبیق سوح ساختار سازمانی و شغلی موجود در کسب و کار های غذایی از کاراموزان تا مدیریت لازم است. با این حال برخی از محققان خاطر نشان کرده اند که این ارقام منعکس کننده سطوح بالایی از اطلاع رسانی ها در خصوص این شیوع بیماری ها می باشند( پاتر ۱۹۹۴، وال و همکاران ۱۹۹۶). در سبزیجات چه مقدار ویتامین روی وجود دارد؟ در قسمت فوق اهمیت و ضرورت ویتامین روی ( زینک ) را توضیح داده ایم و گفتیم که باید به صورت روزانه به همه افراد باید این ویتامین برسد چرا که دارای مواد مغذی و معدنی بسیاری است.

تحت این اطلاع رسانی بسیاری از موارد قبلا به ناآگاهی پزشکان و نیز عدم تشخیص مناسب آن ها نسبت داده شده است( واردن ۱۹۹۸، هیپ ۱۹۹۲). کنجد هم دارای ویتامین رو ی بسیاری است از طرفی دارای فیبر و چربی های سالم و ویتامین های دیگر است. ویتامین روی (زینک) در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد که میتوانید برای دریافت میزان مورد نیاز روی بدن از مواد غذایی حاوی روی و زینک استفاده کنید اما مواد غذایی حاوی روی کدامند؟ آیا شکلات تلخ ویتامین روی دارد؟ بیلزبرگ ۱۹۹۹ پیشنهاد کرد که این نوع آموزش تنها ۱٫۵ ساعت زمان نیاز دارد. اصول اساسی بهداشت غذایی باید پوشش داده شده و از این روی آموزش در این سطح نیاز به سه ساعت زمان دارد و در قالب ها و واحد های مختلف ارایه می شود. یک سیب زمینی بزرگ، حداکثر دارای 1 میلی گرم از ویتامین زینک و یا روی است. تخم مرغ آب پز شامل همه ویتامین ها و پروتئین ها است و دارای ویتامین زینک بسیار است. یک تخم مرغ آب پز دارای 77 کالری، 6 گرم پروتئین،5 گرم چربی های مفید و سالم و دیگر ویتامین ها و مواد معدنی است. تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه ميباشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.

ویتامین زینک (Zinc) یکی از ویتامین های مورد نیاز و ضروری بدن است که هم آقایان و هم خانم ها باید به صورت روزانه مصرف کنند. ویتامین زینک و یا روی سیستم ایمنی بدن رو قوی می کند و برای افراد مسن و ضعیف بسیار مفید و ضروری است. شیر و پنیر سرشار از ویتامین روی و زینک هستند و از طرفی دارای ویتامین دی و کلسیم بالایی هستند. شکلات تلخ درصد بالایی از ویتامین زینک بدن را تامین می کند. این آموزش باید بهداشت شخصی، سلامت شخصی و بهداشت اشپزخانه را شامل شود. دستور العمل آگاهی از بهداشت( مرحله ۲)، آگاهی های بهداشتی را افزایش داده و IGGHP توصیه می کند که این باید در طی ۴ هفته تکمیل شود و این در حالی است که برای کارکنان پاره وقت ۸ هفته است. بررسی ماهیت آموزش بهداشت غذایی در بریتانیا، موانع فیزیکی و روانی آموزش، انتقال دانش به عمل، روش های ارزیابی برای بررسی کارایی اموزش ضمن ارایه توصیه هایی برای ترویج مدل های ارزیابی مختلف در اولویت بعدی است.

توجه داشته باشید که در صورتی که توضیحات فایل خریداری شده با محتوای آن مغایرت داشته باشد، می توانید تا 24 ساعت پس از خرید، درخواست بازگشت وجه پرداخت شده دهید. از طرفی می توانید قرص ویتامین زینک ( روی ) را خریداری کرده و مصرف کنید. یکی از بهترین مواد غذایی حاوی روی فراوان تخم مرغ است. یک مثال در جدول ۱ نشان داده شده است. مزیت این ارایه فرصتی به کاراموزان برای شرکت در هر یک از واحد است. درست است که 100 گرم از شکلات تلخ 600 کالری دارد. بنابراین در خرید اول 100 درصد قیمت فایل و در خریدهای بعدی 90 درصد قیمت فایل پرداخت خواهد شد. در واقع ، خرچنگ آلاسکا حاوی 7.6 میلی گرم روی در هر 100 گرم است. سطح ۲ و سطح ۳ آموزش با بهداشت غذایی به طور مفصل پوشش داده شده است و از این روی مدیریت نقطه کنترل حیاتی تحلیل خطر نیز در نظر گرفته می شود. رستوران ها، هتل ها، و غیره در بریتانیا، ۵۳٫۶ درصد کل شیوع بیمار های غذایی را در نظر سنجی بهداشت ملی بین ۱۹۹۵ و ۱۹۹۶ نشان دادند(ایوانز و همکاران ۱۹۹۸). بعد از هر بار استفاده از توالت دستهای خود را با آب و صابون یا مواد ضد عفونی کننده بشویید.

دستهای خود را قبل از تهیه غذا و در طول تهیه آن به تناوب با آب و صابون بشویید. به این صورت که با خرید هر یک از فایل های سایت و در صورت موفق بودن تراکنش، به همراه لینک دانلود و ایمیل ارسال شده، کد منحصر به فردی به خریدار داده خواهد شد که در خرید بعدی و با وارد کردن آن کد، 10 درصد از قیمت فایل بعدی کسر خواهد گردید. هم چنین با خریدهای بعدی نیز، کد جدید به خریدار ارسال خواهد شد. کد تخفیف 10 درصدی، امکان جدیدی است که به سایت اضافه شده و هر نفر پس از خرید یک فایل، این کد را دریافت می نماید. در تحقیقات اخیر آمده است که تخم مرغ منبعی از ویتامین کولین است که بسیاری از افراد به اندازه کافی استفاده نمی کنند. لبنیات مانند پنیر، شیر دارای ویتامین های بسیاری هستند و مواد معدنی و مغذی بسیاری را برای بدن تامین می کنند. مواد غذایی را بعد از تاریخ انقضا مصرف نکنید. غذاهای پخته را در درجه حرارت اتاق بیش از 2 ساعت نگهداری نکنید.

در صورتی که نیاز به راهنمایی دارید، صفحه راهنمای سایت را مطالعه فرمایید. “ هستید این مطلب را تا آخر مطالعه کنید. برای دانلود رایگان نرم افزار Winrar، این جا کلیک کنید. برای استفاده از فایل، ابتدا آن را با با نرم افزار Winrar، از حالت فشرده خارج نمایید. از کارد و تخته آشپزی مجزا برای ظروف خام استفاده کنید و بعد از هر بار استفاده آنها را بخوبی بشویید. غلاتی مانند، گندم، کینوا، برنج و جو دوسر دارای ویتامین روی و یا زینک هستند که میتوانید آن ها را با قرار دادن در رژیم غذایی خود ویتامین زینک بدن خود را تامین کنید. سه مرحله آموزش با ضرورت های بهداشت غذایی توصیف می شود که قبل از شروع کار رخ داده و از این روی به برنامه شرکت تزریق می شو.د. از این روی، و وقوع واقعی بیماری های غذایی در سرتاسر دنیا می تواند بسیار بیش از آمار های رسمی باشد. هرگونه مواد پخته شده و فاسد شدنی را در یخچال نگهداری نمایید. غذاهای پخته شده را برای استفاده مجدد به بالاتر از دمای 60 درجه و ترجیحا“ به دمای جوش برسانید.

از ظروف مجزا برای نگهداری غذاهای خام و پخته استفاده کنید. بدون نیاز به سرمایه گذاری، با سیستم فروشگاه ساز نیکان لینک، کسب درآمد کنید. اکرچه آموزش خانگی عملی رویکردی مطلوب برای کسب و کار های کوچک می باشد،( هندری و همکاران ۱۹۹۲)، دوره های آموزش بهداشت غذایی معتبر و رسمی توسط تعدادی از سازمان های معتبر ارایه می شود از جمله موسسه خبره بهداشت محیط، موسسه سلطنتی بهداشت؛ انجمن سلطنتی برای توسعه بهداشت؛ موسسه بهداشت محیط سلطنتی اسکاتلند و انجمن بهداشت محصولات غذایی. و اکثریت خرده فروشان و عرضه کننده ها به صورت کسب و کار های خرد تلقی می شوند زیرا آن ها کم تر از ۱۰ تهیه کننده غذا دارند( مارتلوک و همکاران ۱۹۹۹). بیمارهای ناشی از غذا به عنوان یکی از رایج ترین مسائل دنیای امروز محسوب می شوند (ویلوک ۱۹۸۹، تورتمن و همکاران ۱۹۹۴) و وقوع آن ها به طور قابل توجهی افزایش یافته است ((Todd, 1989; Mossel, 1989)). ویلر و همکاران(۱۹۹۹) براورد کرده است که برای هر بیماری رودوی عفونی شناسایی شده توسط نظارت ازمایشگاه ملی که از آن ها بیماری های غذایی تنها یک بخش کوچک مجسوب می شود، ۱۳۶ مورد در جامعه وجود دارد.

بعلاوه ، این منبع عالی بسیاری از مواد مغذی مهم دیگر مانند آهن ، ویتامین های گروه B و کراتین است. غلات علاوه بر داشتن ویتامین روی و زینک دارای ویتامین های دیگری هستند که احتمال بسیاری از بیماری ها را کاهش میدهد. اگر به دنبال مواد غذایی حاوی روی بالا هستید گزینه های دیگر را دنبال کنید. مواد غذایی حاوی روی کدامند؟ خبر خوش برای دوست داران شکلات تلخ این است که شکلات دارای ویتامین روی و زینک است که برای بدن بسیار ضروری و حیاتی است. این آموزش می تواند کامپیوتری، کلاسی یا به صورت میدانی باشد و یا ممکن است اصلا به صورت غیر رسمی باشد. سوالات خود را درباره این فایل پرسیده، یا نظرات خود را جهت درج و نمایش بیان کنید. از ظروف متفاوت و مجزا برای نگهداری گوشت، ماکیان و ماهی استفاده کنید. ویتامین زینک یا همان روی یکی از ویتامین های ضروری برای بدن است که همه افراد باید به صورت روزانه مصرف کنند. حبوبات حاوی فیتات هستند که این مواد مغذی مانع جذب روی و سایر مواد معدنی می شوند ، به این معنی که روی از حبوبات به اندازه روی محصولات حیوانی جذب نمی شود.

کمی به سوال مواد غذایی حاوی روی کدامند پاسخ دادیم اما بهترین منبع برای تامین روی کدام است؟ همانطور که میدانید آجیل و مغز ها دارای مواد معدنی و مغذی هستند که برای بدن ضروری هستند. با خوردن بادام زمینی، بادام هندی و انواع بادام ها ویتامین زینک و روی بسیاری را بدست می آورید. حبوبات همچنین منبع عالی پروتئین و فیبر هستند و می توانند به راحتی به سوپ ها ، خورش ها و سالادها اضافه شوند. برای آموزش یا مرحله ۳ به سه سطح تقسیم شده و باید از نظر محتوا مشابه با آن چه باشد که منجر به صلاحیت بیشتر می شود. آموزش سطح ۱ نیازمند ۶ ساعت اموزش است و باید طی ۳ ماه ارایه شود. هر گونه کارکنان غذایی در مقوله های A-B-C باید دستور العمل کتبی یا شفاهی را در زمینه های فوق دریافت کنند. موادغذایی را برای مدت طولانی حتی در یخچال نگهداری نکنید.