موضوع فعالیت اصلی شرکت طبق بند 2 اساسنامه عبارتست از تهیه، تولید، بسته بندی، خرید و فروش انواع ماکارونی های مختلف اعم از ساده و فانتزی و محصولات همانند از قبیل انواع رشته و لازانیا و غیره؛ اشتغال به امور بازرگانی اعم از پخش واردات و صادرات، اخذ نمایندگی جهت امور فوق و احداث کارخانه و کارگاه و وارد کردن ماشین آلات و تجهیزات مربوطه، اخذ لیسانس و دانش فنی، مشارکت در هرگونه سرمایه گذاری مربوط به موضوعات مذکور و سایت flaviosyrup … هم چنین این شرکت در سالهای گذشته بدفعات به عنوان تولید کننده برتر و صادر کننده نمونه استان مرکزی انتخاب شده است. در حال حاضر بیش از ۵۰۰ کالای متفاوت با نام تجاری برتر عرضه می شوند و این امر برند برتر را به عنوان دارنده بزرگترین و متنوعترین سبد مواد غذایی با یک نام تجاری در کشور مطرح نموده است. صنایع غذایی یکی از بزرگترین صنایع در جهان است. نشانه تبخیر کامل آب رب گوجه فرنگی این است که وقتی قاشق را در رب فشار میدهید آب در قاشق جمع نشود. جالب است بدانید ایتالیاییها به رب گوجه فرنگی روغن زیتون بکر و سرکه هم اضافه میکنند که مانع از کپک زدن رب میشود.
مواد غذایی همیشه از لایههای پایینی شروع به کپک زدن میکند و قارچها را در سرتاسر ماده غذایی پخش میکنند. با ما همراه باشید تا پنج شرکت مواد غذایی برتر ایران را به شما معرفی کنیم. شرکت میهن در سال 1354 توسط ایوب پایداری تاسیس شد .او فعالیت خود را از نوجوانی با فروش بستنی به وسیله چرخ دستی آغاز کرد.امروز بعد از سالها تلاش و کوشش ، حاج ایوب پایداری میهن را از کارگاهی کوچک به بزرگترین تولیدکننده بستنی و لبنیات در کشور تبدیل کرده است که در حال حاضر بیش از 11000 نفر را در بخش های مختلف به خدمت گرفته و فضاهای تولیدی سرپوشیده آن به 350 هزار متر مربع بالغ می گردد. تولیدکنندگان فشار زیادی را بر کمیت خود شروع کرده اند، در حالی که کیفیت محصولات تولیدی خود را نادیده می گیرند. واردات ۲۵ قلم کالاهای اساسی با دو ارز ترجیحی و نیمایی انجام میشود که تا اوایل سال جاری هفت قلم با ارز ۴۲۰۰ تومانی تامین ارز میشد اما از اردیبهشت ماه حذف ارز ۴۲۰۰ آغاز شده است ولی به هر حال بخشی زیادی از کالاهایی که قبلا با این نرخ تامین ارز شده بود، در حال ترخیص است که شامل گندم، جو، ذرت، روغن خام، دانههای روغنی، کنجاله سویا و بخشی از دارو و تجهیزان پزشکی است.
تعداد كل كاركنان اين واحد در فصل توليد حدود ۲۵۰ نفر است كه تقسيم بندي آنان بر اساس ميزان تحصيلات شامل كارشناس تا دكترا ۳۱ نفر فوق ديپلم و ديپلم ۴۳ نفر و بقيه زير ديپلم است . علاوه بر این، زر ماکارون با افزایش سیلوهای غلات توانسته است بالاترین توان ذخیره سازی یکجا در کشور را کسب کرده و با راه اندازی 5 خط تولیدی آرد مقام نخست در بیشترین ظرفیت تولید یکجای انواع آرد ایران را از آن خود کند. از مجموع کالای وارداتی اساسی نیز، ۲۶.۹ میلیون تن به ارزش ۱۵.۱ میلیارد دلار مربوط به واردات کالای اساسی با ارز ترجیحی بوده که نسبت به دوره مشابه سال قبل از آن ۳۳ درصد در وزن و ۷۵ درصد در ارزش افزایش پیدا کرده بود. همچنین انواع دانههای روغنی با ۶۴۴.۱ هزار تن به ارزش بیش از ۵۰۳.۷ میلیون دلار و روغنهای خوراکی نیمه جامد و مایع با ۲۹۵.۹ هزار تن به ارزش بالغ بر ۵۰۹.۹ میلیون دلار دیگر اقلام وارداتی اساسی با حجم بالا هستند.
ایجاد زنجیره بزرگ توزیع در کشور با بیش از 60 مرکز توزیع به میهن کمک کرد تا محصولاتش را در بیش از 200 هزار فروشگاه در سراسر کشور عرضه کند و بالغ بر 65% سهم بازار بستنی و 50% سهم بازار شیر استریلیزه را در اختیار بگیرد.استفاده از بهترین مواد اولیه و تکنولوژی روز دنیا باعث شده محصولات میهن در مقاصد صادراتی مانند عراق، کویت، امارات متحده ، پاکستان، عمان ، قطر, روسیه , مالزی و افغانستان هم مورد استقبال مصرف کنندگان قرار گیرد. سر انجام در سال ۱۳۹۱ پس از اتمام مراحل انتقال مالکیت اتمام پذیرفت و گروه جدید هدایت این مجموعه بزرگ را عهده دار گشتند. ربع قرن حضور فعال در صنعت غذا،در سالی که به شعار اقدام و عمل مزین گردیده است، مفتخریم پس از ۲۵ سال فعالیت صادقانه و مستمر در بخش صنعت غذا، به پاس ارج نهادن به همراهی شما هم میهنان و مشتریان وفادار و فهیم برند دلسا، محصولات کنسروی در بسته بندی های استاندارد. پس رب گوجه را کمی پر نمکتر درست کنید و حین پخت مواد غذایی از نمک کمتری استفاده کنید. برای درست کردن رب گوجه به روش قدیمی، بعد از شستن گوجه فرنگیها و خشک شدن آنها، باید گوجهها را خرد کرده و ۲۴ ساعت در آفتاب مستقیم قرار دهید.
شخصیت حقوقی شرکت زر ماکارون در تاریخ 22 اردیبهشت 1399 به سهامی عام تغییر کرده است. شرکت زر ماکارون بر اساس پروانه بهره برداری مجوز تولید مجموعاً 448 هزار تن انواع محصولات غذایی را دارد که جزئیات آن در جدول زیر نشان داده شده است. علاوه بر این وقتی رب گوجه را سرخ میکنید نباید تکههای سیاه در آن تشکیل شود چون در این صورت در تهیه رب گوجه از آرد و نشاسته هم استفاده شده است. اگر موقع سرخ کردن رب در روغن، رب گوجه به صورت گوله شده باشد به این معناست که در تهیه رب علاوه بر مواد مجاز از کدو و نشاسته هم استفاده شده است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید تاریخچه درست کردن رب گوجه به عنوان یکی از پرکاربردترین چاشنیهای غذایی برای اولین بار به کشور ایتالیا برمیگردد. این روش را با عنوان تهیه رب به روش فوری هم میشناسند. در واقع زمانی که رب گوجه شروع به قل زدن کرد و حبابهای بزرگ که میخواهند به اطراف پخش شوند روی آن تشکیل شد باید مراقب رب باشید و مرتب آن را هم بزنید تا ته نگیرد. طرز تهیه رب گوجه در خانه به این صورت است که ابتدا باید گوجهها را خوب بشورید و زمانی که کاملا خشک شدند گوجهها را چهار یا هشت قاچ کنید و در تشت بزرگ بریزید، روی گوجهها نمک بپاشید و به مدت ۲۴ ساعت زیر آفتاب مستقیم و گرم تابستان بگذارید.
یک روش دیگر برای گرفتن پوست و تخم گوجه فرنگی این است که گوجه فرنگیها را بشورید و آنها را با چرخ گوشت و یا دستگاه غذاساز خرد و پوره کنید به طوری که پوست و تخم آنها گرفته شود. بهتر است رب را در شیشه یا قوطی پلاستیکی کوچک بریزید تا بعد از چند بار استفاده هر شیشه یا قوطی رب تمام شود. هر چند ساعت یک بار گوجهها را هم بزنید که کپک نزنند و یک رب گوجه فرنگی سالم داشته باشید. مواظب باشید حبابها روی دست و صورتتان نپاشند و از دستکش استفاده کنید. میتوانید در طرز تهیه رب گوجه به روش جدید و با چرخ گوشت، گوجه فرنگیها را بعد از شستن و خشک شدن با چرخ گوشت، چرخ کنید و عصاره به دست آمده را بجوشانید و رب گوجه درست کنید. از قدیم در ایران رسم بر این بوده که در فصل تابستان به خاطر فراوانی گوجه فرنگی بساط درست کردن رب گوجه در حیاط و روی پشت بام خانهها بر پا شود. برای درست کردن رب گوجه خانگی در زمستان هم باید همین مراحل را طی کنید. روشهای فریز کردن رب گوجه هم برای پیشگیری از کپک زدن رب مناسب هستند.
برای اینکه رب گوجه قرمز و خوشرنگ شود، از جدا کردن رب که به دیواره دیگ یا قابلمه چسبیده و افزودن آن به عصاره در حال جوشیدن رب گوجه خودداری کنید. یکی از روش های نگهداری رب خانگی برای اینکه رب کپک نزند باید کاملا حین پخت آب آن تبخیر شود. برای اینکه پوست و تخم گوجه فرنگیها را جدا کنید به یک تشت، یک آبکش و یک صافی نیاز دارید. در مجموع رب گوجه فرنگی خانگی چون مواد نگهدارنده ندارد مستعد کپک زدن است. رب گوجه فرنگی خانگی را حتما در یخچال نگهداری کنید و درب آن را محکم ببندید تا امکان کپکزدگی آن به حداقل برسد. نمک تا حدود زیادی مانع کپک زدن رب گوجه میشود. توجه به نیازهای مشتری و افزایش تنوع کمی محصولات تنها هدف برتر در این سال ها نبوده و محصولات غذایی برتر با توجه به داشتن ویژگی های کیفی و تطبیق با استانداردهای ملی موفق به دریافت نشان استاندارد ملی ایران برای تعداد زیادی از محصولات خود گردیده است.
با توجه به اطلاعات ارائه شده در امیدنامه این شرکت، زر ماکارون بیشترین درصد از بازار پاستا ایران را در اختیار دارد و با فاصله بسیار زیادی از سایر رقبا در حال فعالیت است. شرکت زر ماکارون در حال حاضر بیشترین سهم از بازار پاستا و ماکارونی ایران را در اختیار دارد و طبق سند چشم انداز 5 ساله، این شرکت قصد دارد تا در سال 1402 سهم خود را در این بازار به 70 درصد برساند. مرکز اصلی شرکت صنعتی زر ماکارون در کردان کرج، خیابان مرغک، جنب کارخانه آرد زر کرج می باشد. شرکت میهن به بهبود مداوم و همه جانبه فعالیت تولیدی خود باور دارد و چالشی همیشگی برای بکارگیری بهترین و کارآمدترین روشها در تولیدات خود می باشد تا از این رهگذر به کیفیت و رضایتمندی هرچه بیشتر مصرف کنندگان دست یابد. خوشبختانه شرکت هایی وجود دارند که به سلامتی مصرف کنندگان خود اهمیت می دهند.صنایع غذایی امروزه بسیار متنوع شده است و تولیدات آن از فعالیت های کوچک، سنتی و خانوادگی که بسیار پر کار هستند، تا فرآیندهای صنعتی بزرگ، سرمایه بر و مکانیزه بسیار گسترده است. این شرکت در اواسط سال ۱۳۹۰ به گروه دیگری از سرمایه گذاران و علاقه مندان به تولید واگذار شد تا در عرصه تولید با نوآوری بیشتر پاسخگوی نیاز مشتریان داخلی و بازارهای جهانی باشد.
در نهایت این عصاره را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود. فقط میزان قرار دادن گوجهها در آفتاب (بسته به حرارت خورشید و تابش آن) باید بیشتر باشد. علت سیاه شدن رب گوجه فرنگی استفاده از گوجه بیکیفیت و بد رنگ، حرارت دیدن زیاد رب گوجه و ریختن رب گوجه خشک شده و سوخته و چسبیده به دیوارههای دیگ در رب است. مهمترین دلیل کپک زدن رب گوجه فرنگی آب موجود در آن است. به این ترتیب رب تا آخر استفاده کپک نمیزند. سپس با صافی پوست و گوشت گوجهها را فشار دهید تا عصاره آن خارج شود. ابتدا در سیسیل و سپس در سایر شهرهای ایتالیا کارخانهها و البته به صورت خانگی در منزل تولید رب گوجه فرنگی آغاز شد. صنايع غذايي بهروزنيك در سال ۱۳۵۶ كار خود را آغاز كرد . شرکت تعاونی تولیدی نویدکاران تولیدکنندۀ محصولات غذایی برتر در سال ۱۳۷۳ تأسیس و تولید خود را به صورت رسمی در سال ۱۳۷۵ آغاز کرد. محصولات شرکت نویدکاران، با نام تجاری «برتر» در محل کارخانه این شرکت توسط مجهزترین ماشین آلات بستهبندی و در قالب یک فرآیند کاملاً بهداشتی و پیشرفته در بخشهای مختلف تولید میشود.
مقایسه وضعیت فعلی این شرکت در بازار با مهم ترین رقبا در نمودار زیر نشان داده شده است. محصولات غذایی برتر در سال ۱۳۷۸ در بیست و چهارمین مجمع بین المللی کمپانی BID در شهر ژنو سوئیس موفق به اخذ نشان ستاره طلایی کیفیت گردیده است. به گزارش بیداربورس فرود عسگری معاون- امور گمرکی گمرک ایران- طی گزارشی جزئیات واردات کالاهای اساسی که از ابتدای سال تاکنون اعلام نشده بود را اعلام کرد که نشان میدهد در سه ماهه نخست سال جاری بالغ بر ۵.۹ میلیون تن به ارزش بیش از ۴.۵ میلیارد دلار کالای اساسی از گمرک ترخیص و وارد کشور شده است. گفتنی است که در سال گذشته حدود ۳۰.۹ میلیون تن کالای اساسی در ۲۵ گروه کالایی به ارزش ۱۹.۶ میلیارد دلار وارد ایران شد که نسبت به سال ۱۳۹۹ در وزن ۳۲ درصد و ارزش ۶۰ درصد افزایش داشت. به گزارش شماواقتصاد؛ قیمت کالاهای اساسی اعلام شد. براساس گزارش مرکز آمار در گروه نان و غلات اقلام “ماکارونی” با ۵۶.۱ درصد ،” شیرینی خشک ” با ٢٧.۶ درصد و ” رشته آش ” با ٢٥.٥ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در گروه سبزیجات و حبوبات بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” هویج فرنگی ” با ۲۸.۵ درصد، “بادمجان” با ١٣.٨ درصد و ” سیب زمینی ” با ۱۳٫۵ درصد است. در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها، اقلام “مرغ ماشینی” با ۳۲.۵ درصد، “گوشت گاو یا گوساله” با ١۶.٠ درصد و “گوشت گوسفند” با ۷٫۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند. قیمت کالاهای اساسی از سال گذشته روند افزایشی شدیدی داشته است. قیمت کالاهای اساسی به خصوص روغن افزایش قیمت دارد. طبق اعلام معاون گمرک ایران در سه ماهه ابتدایی امسال بیش از ۴.۵ میلیارد دلار کالای اساسی وارد کشور شده است. دیگر کالایی که با ارز ترجیحی تامین ارز و وارد کشور شده دارو و تجهیزات و ملزومات ضروری پزشکی است که بالغ بر ۴.۱ هزار تن به ارزش بیش از ۶۳۴ میلیون دلار از گمرک ترخیص شده است. اما ما علاوه بر طرز تهیه رب گوجه آفتابی، طرز تهیه رب گوجه زمستانی را هم به شما خواهیم گفت. منطقی است که چنین باشد، زیرا همه ما به غذا روزانه نیاز داریم. اما این صنعت به یکی از بزرگترین مشکلات ما نیز تبدیل شده است. این روش برای فصل تابستان و مناطق بسیار گرم مناسب است و یک رب گوجه آفتابی خوش طعم و خوش رنگ به شما میدهد.
برای داشتن یک رب گوجه فرنگی خوشرنگ باید بدانید که رب گوجه فرنگی چه خانگی و سنتی تهیه شود و چه کارخانهای باید به رنگ گوجه فرنگی باشد نه تیرهتر و نه خیلی روشنتر. از آن جایی که در اخبار میشنویم که طرز تهیه رب گوجه با کدو در رب گوجه فرنگیهای کارخانهای متداول است، بهتر است خودتان در خانه طرز تهیه رب گوجه به روش سنتی را انجام دهید. در این مدت با دست تمیز و شسته شده گوجهها را فشار دهید و چنگ بزنید تا پوست و تخم گوجه جدا شود و آبش گرفته شود و داخل تشت ریخته شود. در این روش لازم نیست گوجه فرنگیها را در آفتاب نگه دارید تا نرم شود. خواص رب گوجه فرنگی همواره مورد توجه بوده است. زمان مورد نیاز برای پخت رب گوجه فرنگی، به میزان عصاره گوجه بستگی دارد و متغیر است. وقتی رب گوجه به غلظت مورد دلخواه شما رسید زیر قابلمه را خاموش کنید و زمانی که رب کاملا سرد شد در ظروف کاملا خشک و کاملا تمیز و بدون بو بریزید. حالا آب گوجه صاف شده را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی شعله ملایم گاز بپزید.
تشت را زیر آبکش بگذارید و سپس یک بار با آبکش و یک بار با صافی ریز گوجهها را صاف کنید. سپس رب گوجه فرنگی قوطی و شیشهای هم به بازار آمد. بهترین روش تهیه رب گوجه فرنگی در خانه با دستور مادربزرگها که نه کپک میزند و نه تیره میشود یک نسخه تمام و کمال است. یکی از بهترین راهها برای کپک نزدن رب گوجه فرنگی این است که روی آن را با روغن زیتون یا روغن مایع بپوشانید. میتوانید برای جلوگیری از کپک زدن رب روی هر شیشه یا سطل رب یک لایه روغن مایع یا روغن زیتون بریزید در واقع یکی از کاربردهای روغن زیتون جلوگیری از کپک زدن رب است. برای استفاده از رب قاشق کثیف، خیس و مرطوب، چرب یا قاشقی که در دهان زدهاید به کار نبرید. همچنین باید از گوجه فرنگیهای سالم و خوشرنگ برای تهیه رب استفاده کنید. اگر خیلی قرمز و تیره باشد یعنی از مواد افزودنی و رنگ در آن استفاده شده و اگر خیلی روشن و کمرنگ باشد به این معناست که از گوجه نامرغوب و نارس در تهیه آن استفاده شده است. چه کنیم که رنگ رب قرمز شود؟
هر چه زمان پخت رب بیشتر باشد دوام آن برای نگهداری در مدت طولانی بیشتر میشود. چند ساعت زمان برای پختن رب لازم است. به زمان مناسب نگهداری رب گوجه فرنگی هم دقت کنید. تا زمانی که پوست گوجه فرنگی از گوشت آن کاملا جدا شده و گوجهها خوب آب بیندازند. رب گوجه باید آنقدر بپزد تا به غلظت مناسب برسد و آب آن کاملا تبخیر شود. در این فاصله مرتب باید رب را هم بزنید تا ته نگیرد. در این مرحله از رب گیری خانگی نمک را اندازه کنید و روغن را هم اضافه کنید. بهتر است برای تهیه رب گوجه فرنگی از گوجههای گوشتی و قرمز استفاده کنید. هر بار که میخواهید رب بردارید با قاشق روغن را کنار بزنید و رب را استفاده کنید. طرز تهیه رب گوجه در خانه بدون کپک و تیرگی و فوت و فنهای خوشرنگ شدن آن را از سرویس آشپزی در مجله کوروش بخوانید.
یادتان باشد اگر روی رب کپک زد به هیچوجه با کنار زدن کپکها از باقیمانده ظاهرا سالم رب استفاده نکنید. در این مدت یک پارچه توری تمیز روی تشت بیندازید. کنجاله سویا با ۲۷۷ هزار تن به ارزش ۱۶۱ میلیون دلار و جو با ۲۵۵.۵ هزار تن به ارزش بیش از ۹۴.۱ میلیون دلار به همراه ذرت از نهادههای دامی هستند که در سه ماه اول امسال وارد شدهاند. سایر اقلام با ارز نیمایی وارد کشور شدهاند که حجم کمتری نسبت به تامین ارز شدهها با ارز ترجیحی دارند و میتوان به برنج با ۵۸۳.۶ هزار تن به ارزش ۵۴۹.۵ میلیون دلار و همچنین شکر خام ۱۱۰.۶ هزار تن به ارزش بیش از ۵۷.۹ میلیون دلار اشاره کرد. كل مساحت آن حدود ۲۰ هزار متر مربع بوده كه قريب ۵ هزار متر مربع را سالن هاي توليد ، ساختمان اداري ، انبارهاي مواد اوليه ، سردخانه ها و مركز تحقيقات به خود اختصاص داده . به این ترتیب گام اول در رفع تلخی رب گوجه را برمیدارید. ایتالیاییها برای پخت بهتر پاستا و اسپاگتی باید پوست گوجه را میگرفتند و آن را پوره میکردند. گوجه فرنگیهای گلخانهای برای پخت رب مناسب نیستند چون نازک و بدون گوشت هستند.