۳۵۷ اخطار بهداشتی برای مراکز توزیع موادغذایی در دیر صادر شد – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس آدمیت‌نسب صبح چهارشنبه در نشست شورای مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با تقدیر از فعالیت‌های پرسنل کشیک در ایام نوروز، اظهار داشت: فعالیت و نظارت مؤثر همکاران بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی باعث شد که در ایام نوروز امسال موردی از طغیان بیماری در این شهرستان نداشته باشیم.

آدمیت نسب بیان کرد: از زمان اجرای برنامه بسیج سلامت نوروزی ۵۸۳ مورد کلرسنجی از آب مصرفی در شهرستان دیر انجام و نتایج آن به اداره آبفا اعلام شده است.

وی افزود: در طرح بسیج سلامت نورزی امسال در شهرستان دیر هزار و ۱۳۴ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام که منجر به صدور ۳۵۷ اخطار بهداشتی شده است که خوشبختانه در اکثر موارد منجر به رفع نقص شد.

وی افزود: در همین مدت ۴۴ نمونه میکروبی نیز از آب مصرفی شهرستان دیر نمونه‌گیری و آزمایش شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با تاکید بر سلامت مواد غذایی خاطرنشان کرد: جمع‌آوری ۳۷۷ کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی و تاریخ گذشته و انجام ۳۸۶ مورد سنجش مواد غذایی با استفاده از تجهیزات پرتابل نیز در همین مدت توسط همکاران بهداشت محیط انجام شده است.


منبع: https://www.mehrnews.com/news/5747251/%DB%B3%DB%B5%DB%B7-%D8%A7%D8%AE%D8%B7%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%B2-%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%AFوی با اشاره به یکی از برنامه‌ها مهم طرح بسیج سلامت نوروزی، گفت: نظارت بر سلامت آب شرب شهروندان و مسافران در ایام نوروز با پایش مستمر سامانه‌های آبرسان این شهرستان به طور جدی صورت گرفت و ضمن کلرسنجی روزانه، نمونه برداری میکروبی و شیمیایی آب نیز انجام شد.

انجام ۵۸۳ مورد کلرسنجی آب

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر خاطرنشان کرد: در همین مدت چهار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی نیز به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی و در راستای صیانت از سلامت شهروندان و مسافران نوروزی به مراجع قضائی و تعزیرات حکومتی معرفی شدند.