2. مصرف چربیها را محدود کنید

یک رژیم سالم مواد مغذی مورد نیاز بدن مانند مایعات، درشت مغزیها، ریز مغزیها، و مقدار مناسب از کالریها را تأمین سایت flaviosyrup میکند. رژیم سالم رژیمی است که کمک به تأمین یا بهبود سلامت کلی بدن مینماید. یک رژیم غذایی سالم ممکن است شامل میوهها، سبزیجات و غلات سبوس دار و ممکن است مقدار کم یا هیچی از غذاهای فرآوری شده و نوشیدنیهای شکردار باشد. نیازهای رژیم غذایی سالم را میتوان از انواع غذاهای گیاهی و حیوانی برآورده کرد و اینکه افرادی که رژیم وگان دارند باید ویتامین B12 را که منبعی غیر حیوانی دارد را تأمین کنند. روغن نیمه جامد هم در مقایسه با روغنهای گیاهی مایع، مقادیر بیشتری اسید چرب اشباع و اسید چرب ترانس دارد و مصرف آنها میتواند موجب افزایش کلسترول بد خون LDL، تنگی و انسداد عروق قلبی و سکته قلبی شود؛ بویژه افرادی که دچار اختلالات چربی خون و کلسترول بالا هستند نباید از روغن جامد و نیمه جامد استفاده کنند. دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت هم توصیه کرد، برای پیشگیری از بیماریهای قلبی-عروقی از روغنهای مایع با منشاء گیاهی استفاده شود. تبصره : تعداد تغارها باید متناسب با سهمیه و ظرفیت و زمان لازم برای خواب خمیر باشد .

بهداشت نان: در بخش شهری تعداد 50 خبازی و در بخش روستایی 40 واحد خبازی وجود دارد که تا پاان سال88تعداد 65 مورد نمونه آرد و نان از خبازیهای شهری و روستایی به آزمایشگاه مواد غذایی جهت تشخیص جوش شیرین و میزان مجاز نمک ارسال گردید. 5. نمک یا سدیم را در تمام منابع دریافتی محدود کنید و از یددار بودن نمک اطمینان حاصل کنید. یکی از مهمترین نکات در انتخاب جنس بسته بندی، پدیده مهاجرت ترکیبات یا immigration است. بهتر است در بسته بندی رستوران اطلاعات تماس، لوکیشن و آیدی شبکههای اجتماعی رستوران استفاده شود تا مشتری برای سفارشهای بعدی مشکلی نداشته باشد. همانطور که میدانیم از مهمترین مراحل تولید مواد غذایی میتوان به بسته بندی آن اشاره کرد. 4 – واحد تولید نان باید حتی الامکان از سوخت گاز استفاده کند . 4. مصرف قندهای ساده را به کمتر از ۱۰٪ از کالری محدود کنید (کمتر از ۵٪ کالری یا ۲۵ گرم ممکن است حتی بهتر هم باشد).

معمولا در بسته بندی مواد غذایی افزایش ماندگاری محصولات از اهمیت بالایی برخوردار است. یک بسته بندی خوب باید ظاهر جذاب و متفاوت داشته باشد. 6 – تهیه و تدارک یک دستگاه یخچال، آب سرد کن و آبگرمکن مدنظر قرارگیرد . برای استفاده از رنگهای مختلف، حلالها و مواد افزودنی در تهیه بسته بندی، استانداردهایی وجود دارد که مانع از بروز مهاجرت ترکیبات میشود. بسته بندی ایدهآل، قابلیت چاپ پذیری خیلی خوبی دارد و کیفیت چاپ روی آن، بالا است. «بهداشت مواد غذائی» که یکی از شاخه های بهداشت محسوب می گردد، عبارت است از کلیه موازینی که رعایت آنها در تولید، فرایند، نگهداری و عرضه مواد غذایی موجب فراهم کردن غذای سالم و با کیفیت بالای بهداشتی و خوراکی خواهد شد و به همین دلیل در کلیه رشته های علوم پزشکی، دامپزشکی، صنایع غذایی و تغذیه در اکثر دانشگاههای خارج درسی تحت عنوان بهداشت مواد غذایی تدریس می گردد تا بدین وسیله دانش آموختگانی که به نحوی با غذا و مواد غذایی سرو کار دارند، کم یا بیش دارای اطلاعاتی در این زمینه باشند.

غذاهایی را که حاوی چربیهای سالم هستند، انتخاب کنید. از نان سفید، برنج سفید و مانند آن و همچنین از شیرینیها، نوشابههای حاوی شکر و سایر غذاهایی که فرآوری شده هستند، خودداری کنید. در فصل سوم این کتاب فساد مواد غذایی، چگونگی، و انواع آن و همچنین عوامل مؤثر و تعیین کننده فساد میکروبی بیان گردیده است. در بسیاری از استانداردهای تهیه بسته بندی مواد غذایی، مواد اولیه مجاز برای بسته بندی تعریف شده است و شرکتهای تولید کننده بسته بندی نباید از حد مجاز آن فراتر بروند. بسته بندی باید کاربرد آسانی داشته باشد تا مشتری در استفاده از آن به مشکل نخورد. استفاده از بسته بندیهای بزرگ برای جابهجایی محصولات کوچک تر میتواند راه حل مناسبی باشد تا آسیب به محصولات را به حداقل برساند. بسته بندی مواد غذایی تأثیر بسیار زیادی بر ذهن مخاطب میگذارد. یکی از کاربردهای این مواد برای تهیه window pack است. 10 – قراردادن ظروف زباله درب دار قابل حمل و نقل و شستشو به تعداد کافی در واحد خبازی الزامی است . کنترل موادغذایی: در بازدیدهای انجام شده از مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی،کنترل مواد غذایی نیز انجام میگیرد و در صورت برخورد با موارد مشکوک نمونه برداری ازمواد غذایی توسط بازرسان بهداشت محیط انجام شده و به آزمایشگاه نظارت بر موادغذایی ارسال میگردد که در پایان سال 88 تعداد 25 نمونه ماده غذایی به آزمایشگاه ارسال گردیده است .

در طی کنترلهای بعمل آمده در زمینه مواد غذایی میزان یک تن و 41 کیلوگرم ماده غذایی فاسد و دو تن و77 کیلوگرم نمک تصفیه نشده و فاقد ارزش غذایی توسط بازرسان بهداشت محیط شناسایی ، ضبط و معدوم گردیده است. بسته بندی مناسب باعث حفظ ارزش غذایی محصولات میشود و از فاسد شدن آنها جلوگیری میکند. طبق استانداردهای تعریف شده، بسته بندی مواد غذایی باید به گونهای باشد که به راحتی در دسترس مشتری قرار بگیرد و در حمل و نقل مشکلی برای آن ایجاد نشود. ضمناً دستگاههای سوخت به طور دقیق تنظیم بوده بطوری که عمل احتراق کامل صورت گرفته و از ایجاد دود و آلوده کردن محیط جلوگیری شود . همچنین پنجره های مشرف به فضای باز مجهز به توری از جنس آلومینیوم باشند تا از ورود حشرات جلوگیری به عمل آورند. 1 – در صورت امکان نصب بونکر استیل جهت نگهداری آرد به صورت فله مناسب با سهمیه مربوطه و توان تولید و فضای موجود مد نظر گیرد . رعایت این استانداردها توسط شرکتهای تولید بسته بندی مواد غذایی باعث میشود عملکرد شرکت بهبود پیدا کند، از سلامت مصرف کنندگان محافظت شود.

جنس مواد بسته بندی در وزن نهایی آن تأثیرگذار است. چون با قرار گرفتن مواد غذایی وزن آن بیشتر میشود و ممکن است حمل و نقل آن سخت شود. از وجود ویتامینهای کافی و مواد معدنی خاص در غذاهای انتخابی خود اطمینان حاصل نمایید. ضمنا دشتشویی باید مجهز به صابون (ترجیحا صابون مایع) و خشک کن مناسب و بهداشتی بوده و وجود زباله دان در کنار دستشویی الزامی است. طراحی بسته بندی در چاپ آن تأثیرگذار است. از ویژگیهای مهم بسته بندی، درج اطلاعات لازم روی آن است. در این فصل سعی شده است با توجه به تجربیات و دلایل علمی، روند فساد میکربی در برخی از مواد غذایی با منشاء دامی مانند گوشت، شیر، تخم مرغ و ماهی که از نظر تغذیه انسان حائز اهمیت فراوانی می باشند، مورد بررسی قرار گیرد. برای پیشگیری از فساد محصول در برابر رطوبت استفاده از پدهای رطوبتگیر توصیه میشود. بسته بندی مناسب باید در برابر رطوبت و چربی مقاوم باشد. همچنین از سلامت محصولات در برابر گرما، حمل و نقل، فشار و رطوبت محافظت میکند.

یکی از مزیتهای بسته بندی توسط شرکتهای معتبر، استفاده از بارکد برای پیگیری و آشنایی با فرایند تولید محصولات است. به همین دلیل بهتر است تهیه آن را به شرکتهای معتبر بسپاریم. 2 – تهیه و نصب میز مخصوص خنک کردن نان که صفحه آن توری از جنس استیل باشد . 1. با مصرف میزان کالری ای که بدن شما به آن مقدار احتیاج دارد، وزنی ایدهآل و سالم خواهید داشت. راهنماهای مختلف تغذیه ای توسط مؤسسات پزشکی و دولتی منتشر میشود تا افراد را در مورد آنچه که برای سالم ماندن باید بخورند آموزش دهند. بسته بندی مواد غذایی مستقیما با سالم ماندن محتویات آن در ارتباط است. سازمان بهداشت جهانی اظهار داشتهاست که علت ۲٫۸٪ از مرگ و میر در سراسر جهان، عدم استفاده کافی از سبزیجات و میوهها است. علاوه بر مسئله کمبود مواد غذایی، در کشورهای اخیر مسائلی چون عدم رعایت موازین بهداشتی در طول تهیه، تبدیل، نگهداری، توزیع و مصرف این مواد و همچنین عدم مدیریت بهداشتی صحیح نیز مزید بر علت شده و سبب کاهش هر چه بیشتر مواد غذایی قابل استفاده خواهد شد. بسته بندی صحیح محصولات، خیال ما را در زمان حمل و نقل آنها راحت میکند. بسته بندی صحیح محصولات مانع از آسیب به مواد غذایی میشود.

نکات مهم در بسته بندی مواد غذایی چیست؟ بسته بندی باید به گونهای باشد که مانع از آسیب دیدن مواد غذایی شود. در بسته بندی مواد غذایی معمولا از کاغذ، پلاستیک، چوب، شیشه و فلز استفاده میشود. بسته بندیهای سه لایه برای مواد غذایی و رستوران کاربرد فراوانی دارند. چون این نوع بسته بندی بعد از تحویل تحت حرارت قرار میگیرد. 2-درب ورودی تماما از جنس شیشه سکوریت و ترجیحا در هر شهر از نوع مشابه و یکسان طراحی و نصب شود. جنس بسته بندی، مخصوصا لایه آخر آن، باید به صورتی باشد که بتوانیم طرح مورد نظر خود را روی آن چاپ کنیم. به این ترتیب این گونه بسته بندیها طرفدار چندانی ندارند. این بسته بندیها با طرحهای مختلف تولید میشوند. معمولا این نوع بسته بندیها یک لایه آلومینیوم دارند. بسته بندی باید در مقابل کشش و پارگی مقاوم باشد. و جایگزینی چربیهای اشباع شده با چربیهای اشباع نشده در رژیم غذایی، که میتواند خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر و دیابت را کاهش دهد. مصرف کمتر از ۵ گرم نمک در روز میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش دهد. همچنین بر اساس نتایج آخرین یافتههای علمی در جهان، مصرف روغنهای جامد و نیمه جامد به علت دارا بودن اسید چرب ترانس بالا، خطر بروز سرطان پستان در خانمها و سرطان پروستات در آقایان را افزایش میدهد؛ از سوی دیگر اسیدهای چرب اشباع موجود در روغن جامد میتواند ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی و انواع سرطانها را در پی داشته باشد.

در این استاندارد امکان خطر و ریسک، بررسی و تحلیل میشود. 11 – در صورت ضرورت تغییر دستگاه پخت نان ، دستگاه جدید استاندارد با حرارت غیر مستقیم نصب گردد . مواد غذایی در هر کشور با استانداردهای متفاوتی بسته بندی میشوند. بسته بندی یکی از راههای معرفی برند به مشتریان است و جذابیت آن اهمیت زیادی دارد. 16-نصب شیر آب در بالای دستگاه خمیر گیر ضروری است. مقدار کافی کلسیم را در رژیم غذایی خود داشته باشید و این را بدانید که شیر بهترین یا تنها منبع کلسیم نیست. به همین دلیل نباید در برابر حرارت تغییر شکل بدهد یا روی کیفیت مواد غذایی تأثیر بگذارد. این استاندارد در کنار ISO 9001 که برای کیفیت محصولات تعریف شده و استاندارد ISO 22000 که ایمنی مواد غذایی را مدیریت میکند، کاربرد دارد. یکی از استانداردهای مورد تایید سازمان بهداشت، استاندارد EN 15593 است. این استاندارد در اروپا تنظیم شده است. برچسبهای ارزشهای تغذیه نیز در بعضی از کشورها اجباری است تا مصرفکنندگان بتوانند براساس مؤلفههای مربوط به سلامتی، مواد غذایی مناسب را انتخاب نمایند.

1-کلیه متصدیان وکارگران موظفند گواهی نامه معتبر دوره ویژه بهداشت عمومی را به ترتیبی که مرکزبهداشت منطقه تعیین واعلام می نماید آن را دریافت نمایند. برای اطلاعات در مورد جعبه پیتزای استاندارد، می توانید بلاگ 10 ویژگی یک جعبه پیتزا مناسب را مطالعه نمایید. در بلاگ انواع چاپ در بسته بندی محصولات غذایی، بیشتر در مورد این موضوع صحبت کرده ایم. بسته بندی باید به گونهای باشد که در برابر حرارت به مواد غذایی نچسبد و به آن آسیب نرساند. در اینجا علاوه بر ارائه روشهای مختلف نگهداری، تأثیرات مثبت و منفی آنها از نظر بهداشت مواد غذایی نیز مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. 6-در سرویس بهداشتی دو بخش دستشویی و دوش الزامی می باشد . این استانداردها تاکید دارند از مواد بهداشتی برای تهیه بسته بندی رستوران، مواد غذایی و فست فود استفاده شود. به طور کلی انتخاب بسته بندی مواد غذایی بسیار مهم است. صنایع چاپ و بسته بندی مودت سالها است در زمینه تولید بسته بندی مواد غذایی فعالیت میکند.

دمای مورد نیاز، شرایط نگهداری، موارد قابل مصرف، تاریخ تولید، تاریخ انقضا و شیوه حمل و نقل کالا روی بسته بندی درج میشوند. روغن نباتی مایع نیز درصد بسیار کمی اسید چرب اشباع و مقادیر قابل ملاحظهای اسیدهای چرب غیر اشباع دارند و میزان اسید چرب ترانس آن کمتر از ۲ درصد و در بعضی از روغنهای مایع تقریبا صفر است که زیرو ترانس نامیده میشوند. به این ترتیب که در برخی مواقع با انتخاب جنس نامناسب، ترکیبات مواد غذایی با بسته بندی مخلوط میشوند. ویژگیهای بسته بندی مناسب چیست؟ کربوهیدراتهای مناسب انتخاب کنید: غلات کامل (هرچه کمتر فرآوری شده باشد، بهتر هستند)، سبزیجات، میوه و لوبیا. به منبع دریافتی پروتئینها توجه کنید: انتخابهای خوب شامل ماهی، مرغ، آجیل و لوبیا است. اماکن بین راهی این شهرستان 3 مورد است. آیا میدانید برای بسته بندی مواد غذایی چه استانداردهایی تعریف شده است؟ این شرکت بسته بندیهای متنوعی دارد و آنها را با بهترین کیفیت به بازار عرضه میکند. بسته بندی فست فود و رستوران باید به گونهای باشد که از کیفیت مواد غذایی محافظت کند. علاوه بر کیفیت بالا، قیمت مقرون به صرفه محصولات هم اهمیت دارد و باید به آن توجه شود. محصولات غذایی باید از ویژگیهای فیزیکی محصول محافظت کند.